FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Witam ,zarejestrowałem sie tutaj tylko po to aby zwrócic wasza uwage na pewiena ciekawa rzecz,podobno tutaj zamieszczacie swoje prywatne zdjecia ,a ja znalazłem cos takiego w necie oto link http://galleries.amakings...OjEy,0,0,0,1495
poznajecie prawda ,możena to wyjaśnić?bo ktoś sie chyba podszywa ,mam takie nieodparte wrarzenie
niech wstawi swoje zdjęcie z napisem na kartce naga-klasa
Fakt...to dobry pomysł...ale i fotomontaż może na to zaradzić...musiało by to by być jakieś ręczne pismo...czy coś takiego...no nie wiem...ja się na razie nie wypowiadam...czekam na jakieś wyjaśnienie ze strony Flaginskiej....
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
najlepiej niech sama Flagińska się wypowie...bo nigdy nie wiadomo czy ona sama tam nie dała swoich fotek...
Ale ja obstawiam opcję że ktoś po prostu ściągnął z tamtąd zdjęcia i wiadomo...podszywa się...moim zdaniem tu by wyjaśniło wszystko zdjęcie z kartką w ręku z adresem naszego forum...jak to thank napisał
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
szczerze moim zdaniem ja już to rozwiązałem ale lepiej zebym tego tutaj nie mowil xD dla bezpieczenstwa , no ale macie dobry pomysl z ta kartka choc nikogo na sile nie zmusi kimkolwiek jest ....
wojtas666, zgadzam sie też uważam że to są oryginalne zdjęcia Kasi bo jak by ktoś miał by sie pod kogoś podszyć to by znalazł jakieś darmowe zdjęcia, pełno ich w necie, a nie z płatnej strony
maila z linkiem wysłałem również do administratora i samej lub może bardziej samego zainteresowanego,narazie cisza,ale dziwi mnie jeszcze jedno jak taka osoba tu trafiła i jakie sa formy weryfikacji,bo jesli mierne to może sie okazac że połowa osób tutaj to łyse zboki siedzące przy kompie i majace radość czytania zbereznych postów na swój temat
[ Dodano: 2010-02-11, 08:11 ]
a może ,choć to juz teoria spiskowa ,sam adim powstawiał te zdjecia i sie podszywa aby sztucznie podtrzymywać forum,proponuje żeby wprowadzic zasade aby każdy kto dodaje zdjecie miał jedno z odrecznie napisanymi słowami NAGA KLASA myśle że lepszej weryfikacji nie bedzie potrzeba,apeluje także do osób które juz tutaj sa żeby uzupełniły swoje foto,mysle że taka szczerosć dobrze wszystkim zrobi,swoja droga dziwna jest ta cisz ADIMa nie uwarzacie?
[ Dodano: 2010-02-11, 08:12 ]
"cisza" oczywiscie
[ Dodano: 2010-02-11, 08:35 ]
poza tym dziwi mnie jeszcze jedno, tyle dziewczyn zamieściło podobno tu swoje zdjecia,a tylko 2 są obecne na forum????? gdybym ja zamiścił swoje nagie fotki na jakims foru to raczej był bym tam obecny dość czesto i uczestniczył w życiu forum, chociażby dlatego aby sprawdzic co ludzie o mnie myslą, eh rosnie mi w głowie kolejna spiskowa teoria, ale jak narazie prosze was o komentarze
[ Dodano: 2010-02-11, 08:39 ]
Kolejna wskazówka: wiele zdjec jest robionych jest w domu gdzie widac plakaty ksiażki,
konia z rzedem temu kto znajdzie jakis polski akcent,ja osobiscie trafiłem na takowy tylko na JEDNYM
zdjeciu
[ Dodano: 2010-02-11, 08:45 ]
na przykład w tej galeri mozna sie doszukac sporo akcentów francuskich przyjzyjcie sie blizej dyplomom na scianie
http://naga-klasa.com/wp-...gladanie-17.jpg
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 10 Gru 2009 Posty: 186 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-02-11, 22:11
Miałem nadzieję, że rozstrzygniecie to między sobą, ale jeśli prosicie o interwencję - ok.
Maila z linkiem nie dostałem? Gdzie go wysłałeś tank1945 ?
Nie lubię być podejrzewany o cokolwiek, więc...
Jutro postaram się sprowadzić jakoś Kaśkę na forum. Mam z nią kontakt i w sumie nawet jej opis (raz ją tylko widziałem, było to 3 lata temu, więc nie wymagajcie odemnie nie wiadomo czego, swoją drogą nieudana próba - ma dziwny charakter) zgadza się ze zdjęciami. Jeśli moderatorzy zechcą podam jej adres e-mail i telefon, choć chyba część e-maila już ma. Nie zapominajcie tylko, że za to co robi w internecie nie można jej prześladować...
2. W sumie dobry pomysł z karteczkami. Rozdzieliłbym również galerie na mężczyzn i kobiety.
_________________ Zapraszam na augustyn.priv.pl - blog biznesowy, biznes w domu, mlm, samodoskonalenie itd..
Adminie...chodzi tylko o to czy to faktycznie ta osoba...tzn. czy Kasia wysłała na tamtą stronę swoje zdjęcia...czy ktoś z tamtej strony je skopiował i podał się za nią wstawiając te zdjęcia u nas...
Ja osobiście żadnego adresu ani nic nie chcę...nie potrzebne mi to...ale jestem jedynie ciekaw rozstrzygnięcia tej sprawy...
P.S
Pochwalam pomysł rozdzielenia galerii.
No i jeśli faktycznie ją kiedyś widziałeś...to też trochę to wyjaśnia...
Ostatnio zmieniony przez AdiLbn 2010-02-11, 23:19, w całości zmieniany 1 raz
Ale chociaż wiadomo że mieszka w Polsce...hehe...tylko teraz trzeba dojść do tego czy to na prawdę ona jest tu u nas zarejestrowana...czy ktoś kto się pod nią podszywa...
Witam ,adimie po 1 maila wysłałem ci w taki oto sposób wchodze na twój profil i tam jest odnośnik do maila do ciebie
po 2. oferowanie podania adresu ,telefonu i maila bez zgody osoby zainteresowanej to chyba grozi naruszeniem prawa o ochronie danych osobowych wiec zalecam ci ostrozność
po 3. dziwi mnie fakt że sam/a zainteresowany/a nie zabrał/a jeszcze głosu,no chyba że mamy do czynienia z oszustem.Mysle ze ta sprawa musi zostać wyjasniona bo rzuca to podejrzenie na wszystkie zdjecia na tym forum i ich autentyczność.
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 10 Gru 2009 Posty: 186 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-02-19, 15:04
tank1945 napisał/a:
po 2. oferowanie podania adresu ,telefonu i maila bez zgody osoby zainteresowanej to chyba grozi naruszeniem prawa o ochronie danych osobowych wiec zalecam ci ostrozność
Dlatego ty go nie dostaniesz. Poza tym moderacja i admin to jakby jedna firma, a nie myślisz chyba, że na forum mi tel. dała. Mam go prywatnie i co z nim zrobię to moja sprawa.
tank1945 napisał/a:
1 maila wysłałem ci w taki oto sposób wchodzę na twój profil i tam jest odnośnik do maila do ciebie
W ciągu ostatniego miesiąca zmienialiśmy serwer i instalowane było dodatki. Nie wszystko chodziło jak trzeba.
tank1945 napisał/a:
3. dziwi mnie fakt że sam/a zainteresowany/a nie zabrał/a jeszcze głosu,no chyba że mamy do czynienia z oszustem.Mysle ze ta sprawa musi zostać wyjasniona bo rzuca to podejrzenie na wszystkie zdjecia na tym forum i ich autentyczność.
Zgłosiłem jej, że jest taki temat, chyba to jej sprawa czy zabierze głos czy nie?
_________________ Zapraszam na augustyn.priv.pl - blog biznesowy, biznes w domu, mlm, samodoskonalenie itd..
Witam ,adimie po 1 maila wysłałem ci w taki oto sposób wchodze na twój profil i tam jest odnośnik do maila do ciebie
po 3. dziwi mnie fakt że sam/a zainteresowany/a nie zabrał/a jeszcze głosu,no chyba że mamy do czynienia z oszustem.Mysle ze ta sprawa musi zostać wyjasniona bo rzuca to podejrzenie na wszystkie zdjecia na tym forum i ich autentyczność.
tank przesadzasz z tymi danymi o ochronie osobowej nie jestesmy w panstwie totalitarnym jesli masz jakies ale... PROSTA ZASADA INTELIGENCJI MIEDZY LUDZKIEJ
POWOD- ARGUMENT-DOWOD
nie masz nie wypowiadaj się
tank przesadzasz z tymi danymi o ochronie osobowej nie jestesmy w panstwie totalitarnym jesli masz jakies ale... PROSTA ZASADA INTELIGENCJI MIEDZY LUDZKIEJ
POWOD- ARGUMENT-DOWOD
nie masz nie wypowiadaj się
Drago...przykro mi ale się mylisz...za udostępnienie danych osobowych komu kolwiek...i bez zgody właściciela podlega nawet karze pozbawienia wolności do lat 3...a oto podstawa prawna:
Kod:
Kto przetwarza w zbiorze dane osobowe, choć ich przetwarzanie nie jest dopuszczalne albo do których przetwarzania nie jest uprawniony, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. (art. 49 ustawy, ust. 1)
Jeżeli czyn określony w ust. 1 dotyczy danych ujawniających pochodzenie rasowe lub etniczne, poglądy polityczne, przekonania religijne lub filozoficzne, przynależność wyznaniową, partyjną lub związkową, danych o stanie zdrowia, kodzie genetycznym, nałogach lub życiu seksualnym, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3. (art. 49 ustawy, ust. 2)
Jest tego więcej...ale wybrałem te 2 moim zdaniem najistotniejsze...nie mniej jednak...gdyby ktoś podał komukolwiek moje dane bez mojej zgody sprawa trafiła by do sądu...cenie sobie bardzo moją prywatność...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum