FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!

Seks forum erotyczne Strona Główna    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Album    Czat    Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dziwne

DZIWNE!!!!!!
Autor Wiadomość
tank1945 
Świntuszek

Wysłany: 2010-02-10, 07:26   DZIWNE!!!!!!

Witam ,zarejestrowałem sie tutaj tylko po to aby zwrócic wasza uwage na pewiena ciekawa rzecz,podobno tutaj zamieszczacie swoje prywatne zdjecia ,a ja znalazłem cos takiego w necie oto link http://galleries.amakings...OjEy,0,0,0,1495

poznajecie prawda ,możena to wyjaśnić?bo ktoś sie chyba podszywa ,mam takie nieodparte wrarzenie

~AdiLbn 
VIP
NoRisk...NoFun...

Wysłany: 2010-02-10, 14:13   

Uuuuuu....się porobiło...będzie głośno na forum... :shock:

Flaginska...czkamy na jakieś słowa wyjaśnienia... :shock: :shock: :shock:

Swoją drogą...nie da się uniknąć podszywania...najgorzej jest je zweryfikować...

thank 
Absolwent/ka sex akademii

Wysłany: 2010-02-10, 15:25   

niech wstawi swoje zdjęcie z napisem na kartce naga-klasa

~AdiLbn 
VIP
NoRisk...NoFun...

Wysłany: 2010-02-10, 16:07   

thank napisał/a:
niech wstawi swoje zdjęcie z napisem na kartce naga-klasa

Fakt...to dobry pomysł...ale i fotomontaż może na to zaradzić...musiało by to by być jakieś ręczne pismo...czy coś takiego...no nie wiem...ja się na razie nie wypowiadam...czekam na jakieś wyjaśnienie ze strony Flaginskiej.... :roll:

thank 

Wysłany: 2010-02-10, 16:08   

chodzi mi o kartkę trzymaną w ręku

~AdiLbn 
VIP
NoRisk...NoFun...

Wysłany: 2010-02-10, 16:11   

thank napisał/a:
chodzi mi o kartkę trzymaną w ręku

no wiadomo ;-)

wojtas666 
Student/ka sex akademii

Wysłany: 2010-02-10, 22:28   

nie ulega wątpliwości że tą sprawę trzeba w jakiś sposób wyjaśnić....

~AdiLbn 
VIP
NoRisk...NoFun...

Wysłany: 2010-02-10, 23:13   

najlepiej niech sama Flagińska się wypowie...bo nigdy nie wiadomo czy ona sama tam nie dała swoich fotek... :roll:

Ale ja obstawiam opcję że ktoś po prostu ściągnął z tamtąd zdjęcia i wiadomo...podszywa się...moim zdaniem tu by wyjaśniło wszystko zdjęcie z kartką w ręku z adresem naszego forum...jak to thank napisał ;-)

wojtas666 
Student/ka sex akademii

Wysłany: 2010-02-10, 23:27   

też jestem za tą kartką...

ale ja osobiście twierdze że to są autentyczne zdjęcia Kasi... coś mi tak podpowiada...

~AdiLbn 
VIP
NoRisk...NoFun...

Wysłany: 2010-02-10, 23:38   

czas pokaże...aczkolwiek ostatnio coś rzadko się udziela na forum... :roll: więc pewnie trochę poczekamy na rozwiązanie tej sytuacji.... :roll:

DragonbQuest88 
Demon seksu
Moderator

Wysłany: 2010-02-10, 23:41   

szczerze moim zdaniem ja już to rozwiązałem ale lepiej zebym tego tutaj nie mowil xD dla bezpieczenstwa , no ale macie dobry pomysl z ta kartka choc nikogo na sile nie zmusi kimkolwiek jest ....

wojtas666 
Student/ka sex akademii

Wysłany: 2010-02-10, 23:43   

to może drago na priv co?

też jestem ciekawy twojego rozwięzania

DragonbQuest88 
Demon seksu
Moderator

Wysłany: 2010-02-10, 23:44   

jak już to tylko gadu w sumie jest podane moje gadu :P (priv nie zbyt)

wojtas666 
Student/ka sex akademii

Wysłany: 2010-02-10, 23:48   

no tak. sory :-/

już pisze heh

~AdiLbn 
VIP
NoRisk...NoFun...

Wysłany: 2010-02-11, 00:04   

Ja też się domyślam...i nie tylko Flaginska...i faktycznie...nie ma co tego na PW pisać...choć teoretycznie nie jest to do skontrolowania... ;-)

wojtas666 
Student/ka sex akademii

Wysłany: 2010-02-11, 00:08   

lepiej dmuchać na zimne :mrgreen:

thank 

Wysłany: 2010-02-11, 00:16   

wojtas666, zgadzam sie też uważam że to są oryginalne zdjęcia Kasi bo jak by ktoś miał by sie pod kogoś podszyć to by znalazł jakieś darmowe zdjęcia, pełno ich w necie, a nie z płatnej strony

wojtas666 
Student/ka sex akademii

Wysłany: 2010-02-11, 00:23   

ale z płatnych stron jest mniejsza szansa że gdzieś w necie je spotkasz...

~AdiLbn 
VIP
NoRisk...NoFun...

Wysłany: 2010-02-11, 00:32   

Chłopaki....moim zdaniem nie ma co gdybać....tylko czekać na właściciela/kę fotek...i tyle... :roll:

Admin ma chyba z Kasią jakiś kontakt....może ją jakoś ściągnie na forum i swoją drogą dziwne że sam jeszcze nie zabrał głosu w tej sprawie...? :shock:

wojtas666 
Student/ka sex akademii

Wysłany: 2010-02-11, 00:38   

tym bardziej że był na forum jak na ten temat pisaliśmy....

tank1945 
Świntuszek

Wysłany: 2010-02-11, 08:07   

maila z linkiem wysłałem również do administratora i samej lub może bardziej samego zainteresowanego,narazie cisza,ale dziwi mnie jeszcze jedno jak taka osoba tu trafiła i jakie sa formy weryfikacji,bo jesli mierne to może sie okazac że połowa osób tutaj to łyse zboki siedzące przy kompie i majace radość czytania zbereznych postów na swój temat

[ Dodano: 2010-02-11, 08:11 ]
a może ,choć to juz teoria spiskowa ,sam adim powstawiał te zdjecia i sie podszywa aby sztucznie podtrzymywać forum,proponuje żeby wprowadzic zasade aby każdy kto dodaje zdjecie miał jedno z odrecznie napisanymi słowami NAGA KLASA myśle że lepszej weryfikacji nie bedzie potrzeba,apeluje także do osób które juz tutaj sa żeby uzupełniły swoje foto,mysle że taka szczerosć dobrze wszystkim zrobi,swoja droga dziwna jest ta cisz ADIMa nie uwarzacie?

[ Dodano: 2010-02-11, 08:12 ]
"cisza" :-P oczywiscie

[ Dodano: 2010-02-11, 08:35 ]
poza tym dziwi mnie jeszcze jedno, tyle dziewczyn zamieściło podobno tu swoje zdjecia,a tylko 2 są obecne na forum????? gdybym ja zamiścił swoje nagie fotki na jakims foru to raczej był bym tam obecny dość czesto i uczestniczył w życiu forum, chociażby dlatego aby sprawdzic co ludzie o mnie myslą, eh rosnie mi w głowie kolejna spiskowa teoria, ale jak narazie prosze was o komentarze

[ Dodano: 2010-02-11, 08:39 ]
Kolejna wskazówka: wiele zdjec jest robionych jest w domu gdzie widac plakaty ksiażki,
konia z rzedem temu kto znajdzie jakis polski akcent,ja osobiscie trafiłem na takowy tylko na JEDNYM
zdjeciu :shock:

[ Dodano: 2010-02-11, 08:45 ]
na przykład w tej galeri mozna sie doszukac sporo akcentów francuskich przyjzyjcie sie blizej dyplomom na scianie
http://naga-klasa.com/wp-...gladanie-17.jpg

~AdiLbn 
VIP
NoRisk...NoFun...

Wysłany: 2010-02-11, 14:04   

trafne spostrzeżenia...ale nie tylko Ty zauważyłeś takie rzeczy... ;-)

Admin 
Administrator

Wysłany: 2010-02-11, 22:11   

Miałem nadzieję, że rozstrzygniecie to między sobą, ale jeśli prosicie o interwencję - ok.

Maila z linkiem nie dostałem? Gdzie go wysłałeś tank1945 ?

Nie lubię być podejrzewany o cokolwiek, więc...

Jutro postaram się sprowadzić jakoś Kaśkę na forum. Mam z nią kontakt i w sumie nawet jej opis (raz ją tylko widziałem, było to 3 lata temu, więc nie wymagajcie odemnie nie wiadomo czego, swoją drogą nieudana próba - ma dziwny charakter) zgadza się ze zdjęciami. Jeśli moderatorzy zechcą podam jej adres e-mail i telefon, choć chyba część e-maila już ma. Nie zapominajcie tylko, że za to co robi w internecie nie można jej prześladować...

2. W sumie dobry pomysł z karteczkami. Rozdzieliłbym również galerie na mężczyzn i kobiety.

NAJLEPSZE FILMY EROTYCZNE TYLKO TUTAJ:

Admin 
Administrator

Wysłany: 2010-02-11, 22:12   

Swoją drogą, ona tych fotek wysłała mi na maila ze 160 chyba łącznie, a na tej stronce jest ledwie kilka...

thank 

Wysłany: 2010-02-11, 22:48   

nikt jej nie prześladuje chodzi tylko o to żeby udowodniła że to są jej zdjęcia

a na stronie masz tylko pare fotek ale po wykupieniu dostępu na pewno jest ich więcej

~AdiLbn 
VIP
NoRisk...NoFun...

Wysłany: 2010-02-11, 23:18   

Adminie...chodzi tylko o to czy to faktycznie ta osoba...tzn. czy Kasia wysłała na tamtą stronę swoje zdjęcia...czy ktoś z tamtej strony je skopiował i podał się za nią wstawiając te zdjęcia u nas... ;-)

Ja osobiście żadnego adresu ani nic nie chcę...nie potrzebne mi to...ale jestem jedynie ciekaw rozstrzygnięcia tej sprawy... ;-)

P.S
Pochwalam pomysł rozdzielenia galerii.

No i jeśli faktycznie ją kiedyś widziałeś...to też trochę to wyjaśnia... ;-)
Ostatnio zmieniony przez AdiLbn 2010-02-11, 23:19, w całości zmieniany 1 raz  

Admin 
Administrator

Wysłany: 2010-02-12, 13:32   

AdiLbn, Wiesz, 3 lata to kupa czasu. Fakt, jest ruda.

~AdiLbn 
VIP
NoRisk...NoFun...

Wysłany: 2010-02-12, 19:06   

Ale chociaż wiadomo że mieszka w Polsce...hehe...tylko teraz trzeba dojść do tego czy to na prawdę ona jest tu u nas zarejestrowana...czy ktoś kto się pod nią podszywa... ;-)

tank1945 
Świntuszek

Wysłany: 2010-02-19, 06:15   

Witam ,adimie po 1 maila wysłałem ci w taki oto sposób wchodze na twój profil i tam jest odnośnik do maila do ciebie
po 2. oferowanie podania adresu ,telefonu i maila bez zgody osoby zainteresowanej to chyba grozi naruszeniem prawa o ochronie danych osobowych wiec zalecam ci ostrozność
po 3. dziwi mnie fakt że sam/a zainteresowany/a nie zabrał/a jeszcze głosu,no chyba że mamy do czynienia z oszustem.Mysle ze ta sprawa musi zostać wyjasniona bo rzuca to podejrzenie na wszystkie zdjecia na tym forum i ich autentyczność.

Admin 
Administrator

Wysłany: 2010-02-19, 15:04   

tank1945 napisał/a:
po 2. oferowanie podania adresu ,telefonu i maila bez zgody osoby zainteresowanej to chyba grozi naruszeniem prawa o ochronie danych osobowych wiec zalecam ci ostrozność

Dlatego ty go nie dostaniesz. Poza tym moderacja i admin to jakby jedna firma, a nie myślisz chyba, że na forum mi tel. dała. Mam go prywatnie i co z nim zrobię to moja sprawa.

tank1945 napisał/a:
1 maila wysłałem ci w taki oto sposób wchodzę na twój profil i tam jest odnośnik do maila do ciebie

W ciągu ostatniego miesiąca zmienialiśmy serwer i instalowane było dodatki. Nie wszystko chodziło jak trzeba.

tank1945 napisał/a:
3. dziwi mnie fakt że sam/a zainteresowany/a nie zabrał/a jeszcze głosu,no chyba że mamy do czynienia z oszustem.Mysle ze ta sprawa musi zostać wyjasniona bo rzuca to podejrzenie na wszystkie zdjecia na tym forum i ich autentyczność.

Zgłosiłem jej, że jest taki temat, chyba to jej sprawa czy zabierze głos czy nie?

DragonbQuest88 
Demon seksu
Moderator

Wysłany: 2010-02-19, 21:31   

tank1945 napisał/a:
Witam ,adimie po 1 maila wysłałem ci w taki oto sposób wchodze na twój profil i tam jest odnośnik do maila do ciebie
po 3. dziwi mnie fakt że sam/a zainteresowany/a nie zabrał/a jeszcze głosu,no chyba że mamy do czynienia z oszustem.Mysle ze ta sprawa musi zostać wyjasniona bo rzuca to podejrzenie na wszystkie zdjecia na tym forum i ich autentyczność.

tank przesadzasz z tymi danymi o ochronie osobowej nie jestesmy w panstwie totalitarnym jesli masz jakies ale... PROSTA ZASADA INTELIGENCJI MIEDZY LUDZKIEJ
POWOD- ARGUMENT-DOWOD
nie masz nie wypowiadaj się

wojtas666 
Student/ka sex akademii

Wysłany: 2010-02-20, 12:32   

popieram dragona bo pomału ta sytuacja się chora robi... nie odpowiada ci to forum to je zmień...

tank1945 
Świntuszek

Wysłany: 2010-02-20, 22:43   

po prostu nie lubie być oszukiwany,nigdzie w necie także ,jeżeli wy lubicie to wasz problem

Admin 
Administrator

Wysłany: 2010-02-20, 23:13   

jak już ci pisałem:

Cytat:
3. Jak nie podoba ci się forum nie musisz na nie wchodzić.

4. Zanim kogoś oskarżysz zbierz dowody i przeczytaj regulamin, szczególnie punkt 11, 5, 2

Kolejne wypowiedzi w których będziesz kogoś bezpodstawnie oskarżał zapewne po konsultacji z moderatorami poskutkują banem...

~AdiLbn 
VIP
NoRisk...NoFun...

Wysłany: 2010-02-22, 22:38   

DragonbQuest88 napisał/a:
tank1945 napisał/a:

tank przesadzasz z tymi danymi o ochronie osobowej nie jestesmy w panstwie totalitarnym jesli masz jakies ale... PROSTA ZASADA INTELIGENCJI MIEDZY LUDZKIEJ
POWOD- ARGUMENT-DOWOD
nie masz nie wypowiadaj się

Drago...przykro mi ale się mylisz...za udostępnienie danych osobowych komu kolwiek...i bez zgody właściciela podlega nawet karze pozbawienia wolności do lat 3...a oto podstawa prawna:

Kod:
Kto przetwarza w zbiorze dane osobowe, choć ich przetwarzanie nie jest dopuszczalne albo do których przetwarzania nie jest uprawniony, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. (art. 49 ustawy, ust. 1)

Jeżeli czyn określony w ust. 1 dotyczy danych ujawniających pochodzenie rasowe lub etniczne, poglądy polityczne, przekonania religijne lub filozoficzne, przynależność wyznaniową, partyjną lub związkową, danych o stanie zdrowia, kodzie genetycznym, nałogach lub życiu seksualnym, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3. (art. 49 ustawy, ust. 2)

Jest tego więcej...ale wybrałem te 2 moim zdaniem najistotniejsze...nie mniej jednak...gdyby ktoś podał komukolwiek moje dane bez mojej zgody sprawa trafiła by do sądu...cenie sobie bardzo moją prywatność... :-P

Odpowiedz do tematu