FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-07-15, 16:10 Jaki lubicie seks????
Lubicie gdy partner niespodziewanie zaczyna dobierac sie do Ciebie i taki SPONTANICZNY, SZYBKI czy raczej zaplanowany,spokojny...????Jak to wyglada u WAS???
jeśli chodzi o mnie to najbardziej lubię jak partner dobiera się do mnie i jest to taki spontaniczny seks bardziej wolę od zaplanowanego
jeśli chodzi o mnie to ja raczej nie planuje takich rzeczy to wychodzi spontanicznie. tych akurat rzeczy nie lubię planować bo nigdy nie wiem jak będzie. poza tym lubie sex delikatny i wyrafinowany.
Mi najbardziej podoba się seks w miejscach publicznych,nie ma to jak dreszczyk emocji przed tym, że ktoś może nas przyłapać na gorącym uczynku I ja chyba bardziej wolę jednak zaplanowany seks, na spontaniczny często brakuje czasu.
Każdy rodzaj seksu lubię, zależy jak się go uprawia ;) Zazwyczaj spokojny tzn. od wolnego do szybkiego zakończenia. Romantyczką nie jestem, w sumie sama nie wiem, więc nie kręcą mnie róże, aromaty, świece, nastrój, muzyka.
Wszystko zależy od tego z kim, gdzie i w jakich okolicznościach. Spontan chyba jest najlepszy. Przyjemny i szaleńczy zarazem :D Ale seks spokojny w romantycznej atmosferze - czemu nie. Oba świetne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum