FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Wysłany: 2010-05-22, 01:44
Witam.
Już coś tam naklepałem :):)
Imię: Tomek
Miejsce pobytu: Stolica
Zajęcie: wyprowadzanie z równowagi Szefa.
Czas wolny: hymmm może przemilczę
Wysłany: 2010-05-28, 11:53
Witam to mój 1 post na tej stronce jest mi bardzo miło z mojej strony, nazywam się Michał i pochodzę z Koszalina mam prawie 20 lat i jestem jeszcze prawiczkiem mam nadzieje że tutaj na forum poznam osoby o podobnym charakterze, upodobaniu a także i przeżyciu
Witam wszystkich! Mam na imię Mariusz i studiuję w Kielcach. Interesuję się w sumie wieloma dziwnymi rzeczami, ale głównie to motoryzacją, noo i pięknymi kobietkami rzecz jasna Pozdro!
Witam wszystkie userki i userów. Jestem z okolic Wrocka. Lubie ciężkie brzmienie, adrenaline w każdej postaci, dobrą impreze no i zabawy pod kocykiem Mam nadzieje poznać tu ciekawych ludzi i dowiedzić się wielu interesujących rzeczy.
Witam wszystkich, na imie mi Marcin, niezbyt oryginalanie stad chyba bardziej oryginalny nick:) Mam zone, dzieci jeszcze nie, lubie seks, zona mniej-lepiej zeby tego nie czytala:)pozdrawiam
Wysłany: 2010-09-18, 19:33 czesc
Tak w sumie to nie wiem co ja tutaj robię...mam 39 lat a tu widzę prawie wszyscy około 20 tu...co prawda mam dobry kontakt z kobietami w rożnym wieku no a co najważniejsze lubię sex i kobiety, myślę ze się zadomowię na tym forum...
Widzę odświeżam temat.
czytam forum od jakiegoś czasu i bardzo lubie wasze wypowiedzi. nie mówiąc już o całości osoby jaką jest Assssiiiiiaaaa mmmmm (główny powód by tu być)
zatem...
Adaś moje imie, mam 20 lat. lubie wszystko to co dobre. szczegoólnie ciepełko jakie nam dajecie nasze kochane kobiety. gotowac, kąpać się, grać w piłeczke, internet muzyka, imprezy.
studiuję w łodzi z kąd się wywodzę mam nadzieje że będzi enam się tu razem miło pisało.
dzięki że jesteście
_________________ ,,bierz mnie tak bym pragnął więcej''
Witam jestem nowy na forum więc mam nadzieję że szybko się tutaj zaklimatyzuje i mam nadzieję że z niewielką pomocą.Mam na imię Kuba i mam 25 lat.
Lubię podziwiać uroki i zapach kobiecego ciała, lubię czułe pieszczoty i wszelkie zabawy
Witam, mam na imię Andżelika i pochodzę z okolic Katowic. Trafiłam tutaj szukając forum erotycznego a widząc że jest co tu poczytać, zarejestrowałam się. Lubię wszystko co związane jest z modą. Kręcą mnie faceci jak i kobiety ;) Miałam jeden raz za sobą z koleżanką. Mam ponad 20 lat ;) Ile dokładnie, to kiedyś napiszę w którymś poście. Mam nadzieję, ze mnie nie odrzucicie
Witam wszystkich mam na imię Jakub mieszkam w Toruniu w tym roku skończyłem 25 latek i kończę studia.Uwielbiam kobiece ciałko i kocham wszystkie polskie kobietki
Siemanko!
Na imie mam Paweł,z zawodu jestem wfista :P.Pracuje w szkole,ale obecnie zacząłem drugi kierunek..
Bardzo lubie psychologie,a z przyziemnych zainteresowań to sport,autka i wszystko co z nimi związane ;).
Pozdro!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum