FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Wysłany: 2010-02-07, 19:43 Seks ze zwierzętami, erotyka, zwierzęta ?
Co o tym myślicie..? robiliście kiedyś coś takiego? Mieliście na coś takiego ochotę? Wypowiedzcie się tylko bądźcie tolerancyjni i niech co 2 osoba nie krzyczy, że to chore bo owszem jest to chore i chyba każdy sobie zdaje z tego sprawę
niektórych takie dewiacje jednak kręcą....jak widać...jest wiele portali...filmów...i takich innych gadżetów...my z kolegami nawet kumplowi na 18tkę kupiliśmy dmuchaną owieczkę...więc i są zabawki...
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
brak pytan.... takie osobty trzeb leczyc... nigdy czegos takiego nie zrobie...
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
Wysłany: 2010-05-15, 15:15
Hymmm wszyscy ,,krzyczą,, dewiacja, choroba, to trzeba leczyć itd
Jeszcze nie tak dawno homoseksualizm nazywano chorobą (zresztą nigdy do końca nie stwierdzono jednoznacznie czy jest chorobą czy nie) ,zamykano homosiów w więzieniach lub w psychiatrykach, a teraz parady, kluby, bycie homo jest w pewnym sensie trendy...
Tak jak homoseksualizm tak i zoofilia istnieje od wieków (najbardziej znany przykład Carycy Kasi i ,,teoretyka,, markiza de Sade ). Przy dzisiejszym kierunku obyczajowości nie wiadomo czy za 20lat nie będzie parady zoofilów ze swoimi ,,partnerami,,...
Kiedyś była taka głośna sprawa pewnego rolnika. Wszyscy w wiosce znali jego zamiłowanie do jałówek. Kolesiowi się znudziły własne zaczął chodzić na ,,boki,, do sąsiada tamten myślał że Gości mu do żony podchodzi i się na niego zaczaił, przyłapał i o sąd się obiło.
PS.
Osobiście ni mnie to grzeje ni ziębi, nie podoba mi się, nie oglądam itd.
Wysłany: 2010-05-22, 22:32 Re: Seks ze zwierzętami, erotyka, zwierzęta ?
moge wam wyslac kilka zdjec jak ludzie robia to ze zwierzetami... na sexdemotywacje.pl erotyczne znalazlem sporo takich zdjec niech ktos spojzy na te demoty i moze go zacznie krecic hehe mnie to obrzydza i demotywuje ;p
Są różne dewiacje, ale to już jak dla mnie mocna przesada zawsze jak coś takiego słyszę/widzę to mnie aż odrzuca. W sumie wolny kraj mamy i 'róbta co chceta' ale niestety musicie się liczyć z krytyką innych
powiem jedno
widziałem wiele obleśnych jazd i tego typu rzeczy ... jedyny wniosek jaki z tego wyciągnąłem to taki że to co kogoś obrzydza innego podnieca ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum