FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Nie zdarzyło mi się coś takiego...i będę się tego wystrzegał...aczkolwiek w wieku o ile dobrze pamiętam 10-11 lat kochałem się w siostrze ciotecznej...hahaha...
A tak prawdę mówiąc...polskie prawo tego zabrania...tzn. kontaktów płciowych z rodziną...
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
do 3 może po 3 pokoleniu z tego co mi wiadomo i się nie od tamtego przepisy nie zmieniły. Jak dla mnie jak bym się nawet z 4 pokoleniem się bym wychował to bym się nie przespał, no może że byśmy się nie znali to by było ciężko by z tego wyjść bez szwanku psychicznego, jak bym się o tym w ogóle dowiedział o tym że spałem z kimś bliskim np. z matką, czy z siostrą, czy z bliską kuzynką.
Headhunterz, skoro masz taki pogląd na świat to współczuje wszystkim twoim kuzynkom.
Sex z rodziną to po prostu coś paskudnego nie wiem jak nawet można o czymś takim myśleć w naszym wieku, zrozumiem jeszcze jak jakiś nastolatek będzie myślał o całowaniu się z kuzynką ale wiadomo wtedy hormony buzują, a mówiąc całował mam na myśli tylko i wyłącznie całowanie nic więcej.
Hm..mnie też to nie pociąga. Jednak kiedyś gdy miałem wtedy 10-11 lat był u mnie na wakacjach kuzyn o rok młodszy. Pojechaliśmy z rodzinką do babci. Poszliśmy z kuzynem do pokoju i przymkneliśmy drzwi. Na łóżku leżała spora lalka..to chyba po mojej mamie? Z ciekawości zajrzeliśmy jej pod spódniczkę tak się tym wszystkim podnieciliśmy że wreszcie położyłem się z kuzynem na łóżku (obok siebie) i zaczeliśmy macać swoje pytony przez spodnie ja jego a on mojego Nigdy wiecej o tym nie gadalismy chociaz jest u mnie na wakacje co rok. Teraz mam 17 lat i wcale się tego nie wstydzę..ba! Chciałbym to powtórzyć. Po prostu chcieliśmy się rozładować.
PS. Jestem hetero
PS.2. Wiem, że to chore xd
Ostatnio zmieniony przez fifian 2010-02-07, 19:30, w całości zmieniany 1 raz
Jak ktoś taką ma potrzebę to niech uprawia seks z rodzina, czy nawet z matką. Mnie to nie interesuje i nie pociąga na szczęście ;) A ludzi z takimi problemami nie spotkałem ;]
O mój Boże... Spotkałam, spotkałam ma być, niestety tu wystąpiła pomyłka bo siedziałam z chłopakiem i on pisał tego posta ;]
Mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy ;D
z chłopakiem...? xD to chłopak nie zazdrosny o to , że tak sobie luźno tutaj piszesz i prawdopodobnie dostajesz od ludzi wiadomości przeróżnej maści he he ? :P
oo Admin zarzucił ciekawą opcję jestem za ciekawie by to wyglądało i jestem dość ciekaw ile się takich par zgłosi he he i jakie z tego rozmowy wynikną bo wiecie na kontach par czasem można nie wiedzieć kto daje wypowiedz czy to partner czy partnerka i mogą być jaja więc dodałbym jeśli by takie typu kont powstały takie coś jak obowiązek podania na wstępie kto pisze czy jakoś podzielić to , że jedno konto ale podzielone na hasło oddzielne , że samo zaznacza , że pisze np: PARA Śląsk frywolni 20 i pod spodem ADAM PISZE
jeśli to możliwe ? bo aż tak obeznany nie jestem he he:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum