FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Używam przeglądarki najnowszej Firefoxa. Przeglądam/czytam dany post (trwa to kilka chwil), a następnie jak mam coś do napisanie to piszę i wysyłam moją wiadomość. A podczas wysyłania pojawia mi się coś takiego
Cytat:
Stopka forum została zmodyfikowana, forum nie będzie działać prawidłowo!
Ustaw prawidłowo stopkę w pliku overall_footer.tpl, musi być ona widoczna w przegladarce, nie może zawierać "sztuczek" maskujacych.
z tego co się orientuję to chyba strona ma kłopoty z zapamiętywaniem loginu i hasła czy przetwarzaniem tej informacji dobrze że opcja odśwież na tyle dobrze działa że po odświeżeniu jest post już napisany. Bo na innych stronach / forach jest ok.
Mam to samo....a mianowicie na dłuższej bezczynności czyli czytaniu postów bądź pisania dłuższego posta mam problem z jego wysłaniem jak wyżej i czasem mnie wylogowuje...też używam Foxa
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
Stopka forum została zmodyfikowana, forum nie będzie działać prawidłowo!
Ustaw prawidłowo stopkę w pliku overall_footer.tpl, musi być ona widoczna w przegladarce, nie może zawierać "sztuczek" maskujacych.
Ja jeszcze używam wersji przenośnej w fonie od google tam mam najczęściej ten problem ale to ze względu na to że ona jest ciągle w fazie rozwoju i ma w sobie pare niedociągnięć
Wysłany: 2010-09-18, 20:30
nie moge wyslac zalacznika wyswietla
Błąd wysyłania załącznika (nie można skopiować do określonego katalogu: ./files/hpim2513_416.jpg, skontaktuj się z administratorem forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum