FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!

Seks forum erotyczne Strona Główna    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Album    Czat    Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: lesna przechadzka

Leśna przechadzka
Autor Wiadomość
czarnulek 
Erotoman/ka

Wysłany: 2010-05-09, 09:39   Leśna przechadzka

Witam wszystkich
Czytając owe forum spodobało mi sie i postanowiłem sie zarejestrowac.
Moim pierwszym postem będzie moje małe opowiadanie.
A więc tak. To co sie stało 5 lat temu wspominam do dziś z uśmiechem i niedowierzaniem.
W pewny sierpniowy dzień (popołudnie) postanowiłem wraz w moją sąsiadką Gosią przejśc sie do lasku na spacerek. Nic nie zapowiadało tego co nadchodziło. Kilka dni wcześniej podczas imprezy u kolegi gdy wszyscy byliśy znużeni i leżeliśmy(kto spał, ten spał) leżeliśmy obok siebie i moje paluszki zanurkowały w muszelce sąsiadki. Spodziewałem sie uderzenia w twarz,ale jej to sie spodobało i ukratkiem zaczeliśmy sie całowac.Tak to sie skończyło.Pare dni potem poszliśmy do owego lasu. Unikaliśmy tego tematu, ale jakoś ja wypaliłem z tym że fajnie było u Tomka na imprezie i sie zaczeło że zawsze sie jej podobałem, ale bała sie mojej reakcji. A była wysoką blondynką piersi 2, potrafiła sie kusząco ubrac.Zaskoczyła mnie tym co powiedziała. Idąc dalej rozmawiając o tym weszliśmy na polane i niespodziewanie poczułem jej rękę na moich spodenkach.Zapytała czy mam ochote dokończy to co zaczełem na imprezie :?: Powiedziałem że marze o tym. Weszliśmy na polanie w taką głęboką trawe, żeby nas nikt nie widział, chociaż i tak nie zwarzaliśmy na to że ktoś nas zobaczy. Gosia zdjeła ze mnie spodenki i bokserki i zaczęła masowac delikatnie mojego penisa,po chwili wsuwając go do swej buzi.Usta miała chyba do tego stworzone, więc byłem wniebowzięty. Bo wyssaniu mi paróweczki postanowiłem przejąc iniciatywe, kładac ją w zaroślach podwinełem bluzke i zdjąłem jej spodenki, ujrzałem brak majtek. Otóż specjalnie ich nie włożyła liczac na szybki numerek w lesie :-) Wszydłem jak najgłębiej jezyczkiem i zaczełem ją penetrowac, po chwili zaczęła puszczac wyśmienite soki, które spływały po mej twarzy. Nakręcałem sie coraz bardziej słysząc jęki z jej ust. Po chwili powiedziała że jest tak rozpalona (nie pogodą) że jak w nią nie wejdę to mnie zabije. Welikatnie wszedłem i zaczełem delikatnie ją posuwac, co pochwili potęgowało doznania, aż w koncu objeliśmy i nawzajem raz ja ją posuwałem, raz ona mnie. Potem wszedłem od tyłu w cipeczke, w pupe sie nie zgodziła,atakując od tyłu czułem że dochodze i wtedy kazała mi wyjśc i possała mi jeszcze kutasa i wskoczyła na mnie każąc galopowac tyle ile mam sił i wstrzelic sie do środka (używała tabletek) i tak sie stało. Po najlepszym numerku mego życia ubraliśmy sie i spoceni wróciliśmy do swoich domów. Potem nasze drogi sie rozeszły, gdyż wyszła za mąż i ma teraz dziecko. Mieszka żagranicą i odczasu do czasu przyjeżdza. Ot cała historia. Każdemu życze takiej samej "leśnej przygody"

wojtas666 
Student/ka sex akademii

Wysłany: 2010-09-06, 16:06   

szkoda że ja takiej nie miałem jak na razie.:)

Odpowiedz do tematu