FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Wysłany: 2010-04-25, 18:21 Co myślicie o udawaniu orgazmu przez waszą połówkę?
Po czym poznać ze kobieta udaje orgazm, oraz dlaczego kobiety dość często udają i myślicie , że facetom zdarza się udawać orgazm? i czy według wa fair wobec partnera?
moim zdaniem to nie jest fair, ponieważ ma to duży wpływ na pogorszenie relacji w związku i niepotrzebnych zdrad lub niechęci odnośnie seksu bo każdy partner się cieszy raczej jak uda mu się zaspokoić swoją połówkę a oszukiwanie i tłumaczenie tego ze dla dobra niego udałam ze dochodzę żeby był zadowolony to jest niedobre moim zdaniem
DragonbQuest88, Nie wiem jak inni ale ja wiem kiedy kobieta ma orgazm bo to widać i czuć jesli udaje to nie jest uczciwe. Jeśli sie przyzna że udaje warto nad tym popracować by miała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum