FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-05-25, 11:41 prezent dla chłopaka
Chciałabym podarować swojemu chłopakowi jakiś prezent(bez okazji)ale zupełnie nie mam pojęcia co mu kupić.Chcę by to był wyjątkowy prezent.Jak ma ktoś jakiś pomysł niech pisze.
normalnie to bym wyciągnął szklaną kulę i powiedział bym co masz kupić ale chyba mi się zepsuła a z kart tarota nie potrafię
a tak na serio to napisz coś więcej
jak długo się znacie, jakie jest jego hobby(jeśli w ogóle jakieś posiada) i po prostu co lubi a czego nie
a tak na poczekaniu to jeśli lubi majsterkować to zestaw narzędzi będzie jak znalazł
a jeśli nie chcesz przepłacać a chcesz żeby był zadowolony to kup jakieś owoce które lubi pokrój je na kawałki przygotuj płynną czekoladę załóż jakąś sexi bieliznę albo nic nie zakładaj jak wolisz porozkładaj owoce i czekoladę w miseczkach na stole połóż się koło nich i jak przyjdzie do ciebie powiedz SMACZNEGO KOTKU
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-05-26, 09:08
a więc tak: znamy się od 4 miesięcy a jesteśmy ze sobą od prawie 2 mies.A jego zainteresowania to piłka nożna, muzyka i samochody.A co do tego pomysłu to wolałabym kupić mu coś bardziej praktycznego
no to kup mu jakąś płytę jego ulubionego zespołu albo popisz się własną inwencją twórczą i sama stwórz płytę z muzyką gdzie np. pierwsze litery utworów będą tworzyły wasze imiona żeby przypominała mu o tobie
Weźmy np Admina (bez urazy) - kupiłabym mu książkę o technice jazdy motocyklem np. bo widziałam ostatnio dość ciekawą, a wszystkim z forum można polecić kamasutrę, po prostu musisz wybadać czym się interesuje.
Weźmy np Admina (bez urazy) - kupiłabym mu książkę o technice jazdy motocyklem np. bo widziałam ostatnio dość ciekawą, a wszystkim z forum można polecić kamasutrę, po prostu musisz wybadać czym się interesuje.
Masz u mnie piwo za takie pomysły ;D a mi to możesz oponę na tył kupić ^^
powiem ci tak od siebie najlepszym prezentem jaki mu zrobisz będzie jakaś przysługa , zabranie w jakieś miejsce jako , że facetowi wypada zaproponowac i czasem postawic coś to możesz coś zrobic w ten desen lub też najbardziej docenianie według mnie i oryginalny prezent jest striptiz erotyczny nic nie kosztuje haha poza ciuchami jeśli ktoś nie posiada odpowiednich w swojej garderobie lub zrobienie prezentu samemu jeśli ktoś ma jakis talent w robieniu nie wiem naszyjnika takiego żeby oczywiście facet ubrał heh symoblizującego ciepłe uczucie jakim go darzysz:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum