FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-07-21, 15:36 Rozmowa o stosunku po stosunku z partnerem
Tak się zastanawiam czy rozmawiacie ze swoimi partnerami o odbytym stosunku. Chodzi mi o to czy mówicie sobie, co się wam podobało a co nie w ostatnim numerku.
Dobre pytanie ja to odrazu pale papierosa a dziewczyna zawsze ma coś do powiedzenia ale coś miłego zawsze trzeba powiedzieć nawet jak niebyło na maxa wspaniale
Jedni ludzie lubią o tym rozmawiać, inni nie. Jeśli Wam akurat to pasuje, to ok, ale są ludzie, którzy tego nie lubią, bądź co bądź niektórzy faceci potrafią wyczuć tak "idealny" moment do zadania jakiegoś pytania, że odechciewa się rozmawiać.
Przede wszystkim myślenie.
Szczerze to nie wypada bo może obrazic to partnera ale szczerosc jest lepsza niż kłamstwo więc warto lecz nie odrazu po stosunku ale tak np na drugi dzień albo ja robiłem tak , że pokazywałem i w żartach oczywiście , żeby osobę nie urazic jak mi jest najlepiej:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum