FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
wiersze pisałem mająć 13, pierwszy raz dotknąłem jej piersi jako 15-latek...
gdym się stał 17 naszli nas dorośli i przeszkodzili, choć chyba by wyszło...
tak naprawdę zakosztowaliśmy po 18-19 jeZuuU, ale było fajnie!
choć dopiero teraz doceniam prawdziwą erotykę, a nie tylko zwykłe pospolite jebanie
_________________ na razie nic, hehe...
Ostatnio zmieniony przez Astemix 2010-08-08, 01:52, w całości zmieniany 1 raz
Ja swój pierwszy raz miałem za sobą w wieku 19 lat. Niektórzy mówią że to zbyt późno,ale ja nie żałuję,. Było bardziej zabawnie niż przyjemnie,miło to wspominam.
Madziula sądząc po Twoim nick'u jestem starszy od Ciebie o 7latek. Tak, dobrze liczysz- mam 28lat... jej jak ten czas leci... fajnie było jak miałem 21 tak jak Ty ;)
Dziewictwo straciłam jak miałam 17 lat z pewnym partnerem, który towarzyszy mi do dziś. Jest wierny i wiem, że mnie kocha. Dla innego byłby to jednorazowy seks i to wszystko. Obecnie jesteśmy razem 4 lata od pierwszego razu.
Ja miałem 18 lat, na mazurach na działce.... najlepsze to było że mój ojciec spał w przyczepie obok bo akurat coś robiliśmy na działce i a kobieta przyjechałem.
Trochę żałuję że to było z nią, (jej tez pierwszy raz) tek jej się spodobało że próbowała z innymi za moimi plecami. Teraz się z tego śmieję ale wtedy.... płacz i zgrzytanie zębami. ;P
swój prawdziwy pierwszy raz przeżyłem w wieku 22 lat....
wcześniej były "pierwsze razy" z przypadkowymi dziewczynami i to nie był ten prawdziwy pierwszy raz, przynajmniej dla mnie to nie miało znaczenia!
...swój prawdziwy pierwszy raz z osobą którą kochałem przeżyłem w wieku 22 lat, teraz mam lat 31 i swoje pierwsze razy przeżywam co jakiś czas z obecną partnerką :D jest dobrze, bo wyrosłem już z tematu bzykania po kilka razy na dzień a jeśli już dochodzi do zbliżenia to traktuje to jako świętość - co nie zmienia faktu, że w łóżku lubie poszaleć jak zwierz ;) kumacie mam nadzieję
_________________ "Myjcie się, dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny." J.S.
Ja debiutowalem w wieku 17 lat i przyznam, że to była porażka haha. Zrobiliśmy to szybko i byle jak, zeby nikt nas nie nakrył. Z tego stresu nie odczuwałem żadnej przyjemności. Kolejne były juz bardziej udane, przemyślane i zaaranżowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum