FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-03-25, 13:17
Kurcze a ja mam problem z robieniem loda bo jak już go wezmę do buzi tzn członka to zamiast go ssać to gryzę staram się ale nie wychodzi mi to.Znacie jakieś sposoby by zapobiec gryzieniu?
hmm albo jestes troche nerwowa, albo lubisz paluszki wcinac no skad nawyk gryzienia się wział moja 1 gryzła jak sie calowala wkurwialo mnie to niemiłosiernie, to raczej uwazałem za brak doświadczenia i kwestie potrenowanie trenuj , trenuj a sukces będzie wielki:)
aaaa no widzisz :P to tak samo jak z palaczami jak rzucają palenie przyzwyczajeni są do trzymania czegoś w ustach:p
to brawo , że umiesz bez gryzienia hehe:p
bo wyobrażcie sobie, że jak moja tamta dawna jak ja jej jezyczek wkladalem do ust to jak zaczela mnie kassac jak wąż to myslalem , że jej jebne hahahahah xD (zartuje oczywiscie)
Wysłany: 2010-05-09, 17:09
Jak Kobitka mnie ,,grzeje,, to nawet jak worek na kartofle założy jest dla mnie sexy a jak jest sexy to co minute myślę o bzykanku z nią...i na sama myśl jestem gotowy...
ok Wojtku
ale czy wiesz, że obiad jak go sam ugotujjesz smakuje lepiej
to ja pierwsze słysze jakoby obiad który sam ugotuje smakował lepiej... innych nauczycieli w podstawówce mieliśmy najwidoczniej
lody lodami, dziura jest dziurą. wchodze i popycham tak ażeby była czerwona a kobieta kwiczała z rozkoszy. każdy przepis z książki "sztuka kochania" to lipa - bo ile kobiet tyle różnych dewiacji
_________________ "Myjcie się, dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny." J.S.
Lód dla rozgrzania? Myślę, że jeśli jest z finałem to ciężko potem uprawiać ostry sex...
Nie zgodzę się z Tobą. Lodzik jest świetny na rozgrzewkę. A do ostrego seksu jest potrzebna partnerka, która potrafi z powrotem doprowadzić do porządku członka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum