FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Najlepsze na rozgrzanie jest zrobienie loda partnerowi co ciekawe to wystarczy aby rozgrzać partnera jak i siebie, jest jeszcze jeden sposób..jesteś ciekawy? to włóż kutasa do gorącej kawy
Zgodzę się z leszkiem...kolacja przy świecach jest jak najbardziej nastrajająca...ale potem 69 jest bardzo przyjemną sprawą... Nie wyobrażam sobie dobrego seksu bez minetki...i nawet czasem już po tym mi staje...
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
ok Wojtku
ale czy wiesz, że obiad jak go sam ugotujjesz smakuje lepiej
do sexu jak sie bardzieej przygotowujesz jest lepszy
minetka to rewelacja
ale najpieerw kolacj, wino, róża we flakonie, zapalona świeca
a cipka partnerki już jest wilgotna
_________________ .....kto z was jest bez grzechu....
niech nadrobi stracony czas
hmmm.. moim zdaniem najciekawszą grą wstępną jest według mnie jest: np jest nastrój, gra słów, spontanicznośc, odpowiednie miejsce, ciuszki, przyda się bita śmietana, czekolada, kostki lodu, owoce, które można rozłozyc na partnerze zjadac, zlizywac, kassac przy okazji obszary erogenne partnera, muskanie, dobrze rozpala też czerwone wino półwytrawne np(bycze wino, ostrygi, pizza,) lub półsłodkie zależy jak kto woli:)) jak się ten wstęp zacznie w ten sposób to resszta idzie jak po maśle xD ps. do tego masaz erotyczny odpowiedni z olejkiem z winogron i kobieta np jest rozpalona na maksa WIEM bo jest się wkońcu masażystą:PPPPPPPP
Ostatnio zmieniony przez DragonbQuest88 2010-01-26, 22:47, w całości zmieniany 1 raz
Uwielbiam lodziki. Raz jedna partnerka zrobiła mi taka jazdę, ze nie wiedziałem co się ze mną dzieje. Na początek zaczęła normalnie, potem napiła się bardzo ciepłej herbatki i robiła dalej, po kilku minutach napiła się bardzo zimnej herbatki i wzięła go, a ja wtedy nie miałem pojęcia co jest to było bardzo dziwne a zarazem bardzo podniecające. Robiła tak kilka razy, raz ciepła raz zimna i prawie doszedłem to przerwała żeby jeszcze nacieszyć nie tym. To było coś czego jeszcze nigdy wcześniej nie doświadczyłem i pewnie już sie nie powtórzy :(
Wysłany: 2010-02-06, 19:29
Ja popieram lodzika na rozgrzewke;p
ze wzgledu na to ze osobiscie uwielbiam dlugi stosunek i kilka razy jednego dnia a nawet w jednym czasie to mozna sobie pozwolic na ostry seks i po lodziku;p
Gra wstępna nie musi być, ale lubię jak partner zaczyna masować mi plecy olejkiem i potem schdzi coraz niżej i niżej...Ne wiem dlaczego, ale już nie sprawia mi przyjemności robienie mu loda..może coś jest ze mną nie tak??
Hmmmm...ciężko powiedzieć czy jest z Tobą coś nie tak...heh....pewnie Ci się to znudziło...ale musiała byś o tym pogadać raczej z dziewczynami z forum
A tak w ogóle to się nie przejmuj...wiele kobiet nie lubi robić loda...a i ja osobiście spotkałem nawet jedną która nie chciała żebym jej minetkę zrobił...po prostu tego nie lubiła...
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
jestem dziewczyną i nie wyobrazam sobie ze nie mozna lubic milosci francuskiej, powiem wiecej ze najwiecej przyjemnosci sprawia mi finał w ustach :P tylko nie mowcie tego mojemu partnerowi bo nie da mi spokoju :D:D:D:D:D a tak powaznie gra wstepna jest potrzebna, i to wcale nie jest trabienie przed garazem :D
no ale trzeba się liczyc z tym , że każdy ma inne minimalnie potrzeby i może obawy , że tak powiem przed oralem , bo wiadomo na filmach to słodko fajnie wygląda ahhh mmm a pożniej bllee u niektórych oczywiście , wiecie wszystko siedzi w głowie ...niektóre z genów sie urodziły ....lodo pozeraczami hehehe a niektórzy minetkowcami XD hahah
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum