FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
romantyczne może byc np. zaproszenie na niby kawę do mieszkania i napisanie smsa wejdz kąpię się poczekam na kanapie ona wchodzi a widzi ciemno płątki róż, ułożone w drogę do pokoi przy każdym postoju foto na którym masz coraz mniej i osoba która to widzi musi tyle samo to sciągnac az wkoncu trafia fo łoża przy świecach i zapachu kadzideł egzotycznych które wzmagają atmosferę przyjemną wonią i zapachem
Lubię jeśli jest romantycznie, do tego romantyczny nastrój, świece, róże, światło wyciemnione. Uwielbiam zapach wanilii do tego, wtedy mogę się kochać całą noc.
A ja całuję partnerkę za uszkiem, po ramionach, szyi. To ją naprawdę pobudza. Odwracam ją pupą do mnie, zbliżam się, żeby czuła mojego penisa i pieszczę. Ręce wędrują po całym ciele. Uwielbia to Sporo się nauczyłem z blogu http://oswieconykochanek.pl/blog/ Facet naprawdę wie o czym pisze i warto poczytać, bo przyjamniej na mojej kobiecie działa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum