FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
haha ten tekst mnie rozwalił prosty i na temat i konkretny i mówiący wszystko
a propos tak od siebie dodam , że nie powiem ze kiedy chcesz bo nie zawsze jest okazja lub możliwosc znaczy ze ja nieraz miałem ochotę na seks a nie mogłem bo robiłem coś co mi to uniemożliwiało
no wiesz czy sam czasem zdarza się, że laslki partnerów lubią to robic rączka ale wtedy już raczej dochodzi buśka:P
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 10 Gru 2009 Posty: 186 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-04-17, 23:35
Darek1981,
a np. zanik polucji nocnych, skłonności homoseksualnie (rzadko, ale zdarzają się), uzależnienie, nie wspominając o etyce ?
Wraz z upływem czasu zacząłem odczuwać różne uboczne skutki psychiczne. Wiele już dorosłych osób, które trwają w uzależnieniu od masturbacji wypowiadało się o tym, jak ten nałóg potrafi zniszczyć ich życie małżeńskie. Jednak oprócz skutków psychicznych występują również skutki fizyczne (szczególnie u mężczyzn). Regularnie masturbowanie się u mężczyzn obniża poziom testosteronu we krwi. Może to doprowadzić do impotencji, opóźnienia w dojrzewaniu i zwiększenia się trądziku młodzieńczego.
_________________ Zapraszam na augustyn.priv.pl - blog biznesowy, biznes w domu, mlm, samodoskonalenie itd..
popieram wypowiedz admina bo nieraz koleżanki takie oczywiście ;D dalsze skarżyły mi się, że facet zamiast z nimi uprawiac seks to się masturbował albo po seksie to robił , trochę w tym fakcie to jest duży minus masturbacji bo druga osoba na tym traci no i też fakt popęd niestety spada i wogóle
Oj niestety nie można z tym stwierdzeniem się zgodzić. Niestety masturbacja uzależnia. Jak sprawdzić czy jestem uzależniony? Spróbuj długo tego nie robić... DŁUGO TO NIE DZIEŃ CZY TYDZIEŃ... Ja nie raz RZUCAŁEM i do dzisiaj to robię. Więc to MINUS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum