FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Wysłany: 2010-04-07, 21:58 Czy dalej stosujecie, mimo, że już uprawiacie seks?
Hej ;)
Jestem ciekawa, jak jest z Wami i Waszymi partnerami. Przyznajmy się, od pettingu się zaczyna, powoli się człowiek zbliża do człowieka. Ok, zrobiliście już pierwszy krok, uprawiacie seks, a mimo wszystko uprawiacie dalej petting ? Czy może przestaliście, zadowalacie się już tylko seksem ?
Powiem szczerze, że zdarza nam się z partnerem "pomacać" i popieścić siebie nawzajem, mimo, że uprawiamy seks już bardzo długo. Czy z Wami jest tak samo ? ;)
najprostsze czesto jest najlepsze ;] uwielbiam.... ;-]
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
no pewnie, że ja np stosuje jak mam kogoś w danym momencie to rzecz na każda chwilę i bez wstydu i bardzo miła:) i cięzko to nazwac niemoralną rzeczą:)
no pewnie, że ja np stosuje jak mam kogoś w danym momencie to rzecz na każda chwilę i bez wstydu i bardzo miła:) i cięzko to nazwac niemoralną rzeczą:)
A czy ktoś to nazwał rzeczą niemoralną? ;D
Petting jest świetny ;)
Ja jestem już z moją parterką dłuższy czas , ale nie ukrywam , że dotyknie i całowanie ciała kobiety i na odwrót , jest dla mnie tak przyjemne , że niejednokrotnioe wolę tak zakończyć wiczór.
Ja jestem już z moją parterką dłuższy czas , ale nie ukrywam , że dotyknie i całowanie ciała kobiety i na odwrót , jest dla mnie tak przyjemne , że niejednokrotnioe wolę tak zakończyć wiczór.
Czysta rozkosz !!!
Też uwielbiam takie przyjemności wraz z moim partnerem ;)
Oczywiście. Mimo, że uprawiamy seks to taka forma pieszczot stanowi doskonałą odmianę i sprawia wiele przyjemności. Oczywiście idealny na grę wstępną ale można też doprowadzić się nawzajem do końca i często właśnie tak się zabawiamy. Powiem więcej im jesteśmy dłużej ze sobą i więcej o sobie wiemy wychodzi to wszystko dużo lepiej niż na początku.
a u mnie się to nudzi, potrzebne są ciągle nowe bodźce w zdrowym znaczeniu tego słowa. byle w łóżku było ciekawie i nie nudno i przede wszystikm obie strony był zadowolone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum