FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
dużo zależy od danej chwili , lubimy zmieniać podczas akcji : klasyczna z nóżkami w górze od tyłu , na jeźdźca..
prawie sami samcy tu się jarają, to poprę niewiastę bardzo mi też odpowiada...
znaczy ta zmoenność - nie przywiązuję się jakoś do pozycji - to wynika z chwili, nastroju, obecnej kondycji...
Poodgrzebuję stare tematy bo na forum przeciąg straszny...
Preferuję na początek pozycję misjonarską, jest prosta i daje dużo satysfakcji lub ewentualnie na jeźdźca (zależy od gry wstępnej ), później na pieska albo łyżeczkę chociaż to zależy głównie od fantazji na tę "chwilę"
_________________ Nieuznający świętości ani hierarchii, miły ale dalej sukinsyn.
wszystko zależy ode danej chwili ale najbardziej lubię może dlatego , że moja partnerka tak uwielbia czyli : na stojąco... partnerka owija się nogami w pasie a rękoma trzyma za barki lub kark a ja trzymam ją za pupę i delikatnie a potem co raz szybciej ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum