Wysłany: 2010-01-25, 20:11
Cytat:
Jak zwracacie na siebie uwage facetów?
Ja patrze się na ich dziewczyny/żony. Wtedy zaczynają zwracać na mnie uwagę :D
_________________ Administrator - boski twór. Zbyt rzadki by wyginąć, lecz zbyt pokręcony aby żyć.
Nie gryzę, jeśli chcesz o coś zapytać, lub cokolwiek zaproponować - pisz.
Facet odrazu wyłapuje takie dziewczyny, które się na niego patrzą prosto w oczy nieco dłużej niż 2 sekundy, jeszcze jak dotego dojdzie przelotny uśmiech... Mmmm A jeśli chodzi o to, by gość do was podszedł, tu może być różnie. Zależy również od wieku. Nastolatki przeważnie się zawstydzają i jeśli im się podobacie, to strasznie ciężko wtedy podejść i pogadać, także zachęcam was laseczki, żebyście to Wy podchodziły do nas i zapytały się o godzinkę, albo którędy dojść do pałacu kultury (z pałacem chodzi o to, że mieszkacie np. w Rzeszowie, no i spotykacie kolesia w Rzeszowie, więc podchodzicie do niego i się pytacie, jak dojść do pałacu kultury i odrazu wiadomo, że koniecznie wam zależy, żeby go poderwać )
Facetów ? Hmm, chyba nie czuję takiej potrzeby, gdyż mojego faceta zachęca do igraszek krótkie mini, a pod nimi nic innego nie ma założonego ;) Od razu mu się chce ;P
Ja zwracam uwagę innych facetów tylko przy moim, lubię go podenerwować, ale on wie, że nie mam ochoty na nikogo innego. On wtedy czuje się za mnie odpowiedzialny i jeszcze bardziej się stara. Lubię go wtedy ;D
mów za siebie xD mnie dekolt nie rusza a raczej drażni ...bardziej jak już coś to naturalnosc i brak zbędnych upiększeń typu tapeta itd i np pończoszki uwydatniający ciało strój jakaś ładna sukienka coś tego typu
mnie uwodzi jej niestereotypwa inteligencja, fikuśny humor orazzajebiste zainteresowania...
za jej ciałem też szaleję... ale nie daję się ponieść... wiem, że liczy na moją zimną krew!
woli żebym ją mocno obrócił do siebie i... delikatnie wodził muskając jej sutki... bez przesady!
no i bardzo miło mi się z nią rozmawia! potem jestem jeszcze bardziej napalony na jej stringi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum