FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Zgadzam się,w pozycji 69 najważniejsze jest zrozumienie i zaufanie do swojego partnera,to podstawa do wspaniałych pieszczot oralnych. Często próbuje 69 i naprawdę macie czego żałować
Ja niezbyt lubię. Ciężko jest się skupić na tym co robię z racji tego co robi partnerka. Kiedyś z moją byłą przy tym nieźle odpłynęliśmy ale obecnie wolę jakoś po kolei.
ten temat moi drodzy już był .... czytajcie uważnie , a tak w ogóle seks w pozycji 69 według wielu osób co dziwne słyszałem jest nie za fajny ze względu , że niektórzy uważają , że dawanie i branie naraz nie jest takie fajne i nie daje takiej samej satysfakcji jak seks na zmianę czyli lodzik pożniej minetka i seks kwestia gustu? może...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum