FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Wysłany: 2010-06-14, 19:11 czas rozruszac towarzystwo
zrezygnowaliscie juz z tego forum?? bo z tego co widze na to wlasnie wychodzi tematy stare jak swiat nie wiadomo cy ci ludzie to w ogole jeszcze wchodz czy juz dali sobie spokoj ludzi malo nie no trzeba cos z tym zrobi a prawda jest taka zeby sciagnac ludzi to po pierwsze piekne forumowe laski musza pokazywac wiecej swoich zdjec po drugie te zdjecia musza byc bardzo aleto bardzo proste do znalezienia na glownej stronie powinno byc napisane bykami wielkimi FOTKI FORUMOWICZEK GORACE a zaraz pod tym jakies ciekawe tematy zeby ktos kto juz tylko i wylacznie specjalnie wszedl zeby poogladac fotki zucil na nie okiem zeby mu wpadly w oko zeby przeczytal a moze jak ogladnie fotki to sobie zerknie w te tematy spodoba mu sie zarejestruje sie ale nie moze to byc tak na sztywnego jak jest teraz kobiety musza udzielac sie conajmniej 10 razy tyle co teraz musza byc pikante sexy zadne jednym slowiem mowiac kutasa musi byc ich wszedzie pelno zeby taki koels co tu wejdzie poczul sie nimi otoczony ze wszystkie sa dla niego i jego zeby poczul sie jak w raju jednym slowiem mowiac konieczna mi sie wydaje jest tez zamiana grafiki strony ja jakas przyjemniejsza itd itd moglbym tak jeszcze pisac miesiac wydaje mi sie ze jest to fajne forum i warte rozkrecenia wiec czas sie za nie wziasc nie prawda??
każdy potrafi krytykować
jeśli tak bardzo chcesz to pokaż jak Ci na tym forum zależy i wymyśl jakieś takie extra hot sexi tematy żeby każdy w nich pisał może wrzuć jakieś swoje zdjęcie (zgodne z regulaminem) żeby przyciągnąć laski
P.S.
zdjęcia wcale nie są ukryte jest odpowiedni dział do tego i tam to jest
Wysłany: 2010-06-15, 19:00 Re: czas rozruszac towarzystwo
zwinnapałka napisał/a:
zrezygnowaliscie juz z tego forum?? bo z tego co widze na to wlasnie wychodzi tematy stare jak swiat nie wiadomo cy ci ludzie to w ogole jeszcze wchodz czy juz dali sobie spokoj ludzi malo nie no trzeba cos z tym zrobi a prawda jest taka zeby sciagnac ludzi to po pierwsze piekne forumowe laski musza pokazywac wiecej swoich zdjec po drugie te zdjecia musza byc bardzo aleto bardzo proste do znalezienia na glownej stronie powinno byc napisane bykami wielkimi FOTKI FORUMOWICZEK GORACE a zaraz pod tym jakies ciekawe tematy zeby ktos kto juz tylko i wylacznie specjalnie wszedl zeby poogladac fotki zucil na nie okiem zeby mu wpadly w oko zeby przeczytal a moze jak ogladnie fotki to sobie zerknie w te tematy spodoba mu sie zarejestruje sie ale nie moze to byc tak na sztywnego jak jest teraz kobiety musza udzielac sie conajmniej 10 razy tyle co teraz musza byc pikante sexy zadne jednym slowiem mowiac kutasa musi byc ich wszedzie pelno zeby taki koels co tu wejdzie poczul sie nimi otoczony ze wszystkie sa dla niego i jego zeby poczul sie jak w raju jednym slowiem mowiac konieczna mi sie wydaje jest tez zamiana grafiki strony ja jakas przyjemniejsza itd itd moglbym tak jeszcze pisac miesiac wydaje mi sie ze jest to fajne forum i warte rozkrecenia wiec czas sie za nie wziasc nie prawda??
Człowieku skąd ty się urwałeś.jak chcesz coś zmieniać to zacznij najpierw od ortografii bo o czymś takim jak etyka to już chyba w życiu nie słyszałeś.
ooo prosze zame inteligety sie widze odzywaja ty ml cos tam ty lepiej zacznij od ryja wlasnego i wlasnej matki buraku i daj juz sobie spokoj z wypocinami tego typu bo nastepnym razem mozesz nawet umrzec na zawał jesli bedziesz tyle myslas co by tu odpisac to nie jest zabawne slyszalem juz o przypadkach twojego pokroju czyli brak mozgu a proba wykorzystania go(tak dla mało inteligetnych pkroju ml cos tam jesli jak mozna wykorzystac cos czego nie ma?)
Wiek: 42 Ja bym powiedział, że to IQ ale bym przesadził i zawyżył więc kolego ustosunkuj się do mojej prośby i daruj Sobie jakie kolwiek zamieszczanie tutaj swoich marnych, chamskich i z błędami ortograficznymi POSTÓW!
Wysłany: 2010-06-18, 15:24
[ Dodano: 2010-06-18, 16:38 ]
Dobrze ci kolega Alone poradził weź skończ już z tym pisaniem i nie ośmieszaj się więcej.Nie strasz mnie śmiercią bo to jest śmieszne.Musieli cie po porodzie walnąć w łeb zamiast w dupę i teraz objawia się to brakiem inteligencji.
Ostatnio zmieniony przez Mc.L 2010-06-18, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum