FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
zależy jak ugryzła , poza tym robienie loda nie polega na gryzieniu... po drugie zanim bym zdazyl dobrze to poczuc i moja twarz zareagować nie chcący za stołu móje kolanko by jej powiedziało co o tym sądzi
Ja nigdy nie zapomnę słynnej "butelki" w czasach podstawówki...gra biła rekordy popularności...zwłaszcza na wycieczkach...i grało się na przeróżne zasady....pocałunek...przytulenie...czy jakiś rozkaz albo zadanie...
Często miło to wspominam...
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
ja grałam ze swoim chłopakiem w takie coś ze kazde z nas napisalo na karteczce swoje pragnienia typu: lód,mineta,pokaz masturbacji itp i powsadzal w baloniki ktore potem nadmuchalismy i zawisly pod sufitem. Potem gralismy w....szachy i ten kto przegrał przebija balonik partnera :P i tak az sie nie skonczyly baloniki
_________________ wszystko co dobre jest nielegalne...
ja grałam ze swoim chłopakiem w takie coś ze kazde z nas napisalo na karteczce swoje pragnienia typu: lód,mineta,pokaz masturbacji itp i powsadzal w baloniki ktore potem nadmuchalismy i zawisly pod sufitem. Potem gralismy w....szachy i ten kto przegrał przebija balonik partnera :P i tak az sie nie skonczyly baloniki
Kurcze, gdybym umiała grać w szachy to bym zaraz przekonała partnera na to, warcaby są chyba za szybkie ;P Choć kto wie, jak będzie ochota to może i w to pogramy jakoś ;D
Dzięki za pomysł ;)
o kurcze :d super pomysl musze sprubowac kiedys :D
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
ale takie to tylko zneta zassysac trzeba bo raczej szkoda na to wydawac kasy a hentai dobre ale już mi się akurat przeżarł sam temat i powtarzająca się rutyna skosnokich ehh...
coś nowego by opracowali poza tym gra to tylko na dobrą rozgrzewkę lub napalenie hehe bo masturbowac się przy tym to trochę dziwne np hehe
ale polecam wam zwykłe na necie online pośmiac się można haha
dziekuje, ale moim celem jest stworzene czegos lepszego dzieki pomyslom zebranym z tego forum. dlatego prosze o propozycje zmian czy dodatkow zebym mogl je dodac i wrzucic kolejne wersje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum