FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
hmm.. najwięcej stosunków w ciągu np ja odbyłem z panią z Krakowa taką niezwykłą i pół dnia to gdzieś trwało tak z przerwami i tak z szczerze to z 7 razy w ciągu jednego dnia i było to około hmm 9 miesięcy temu może troszkę więcej:)
ja mialem 7 wciagu 24h jak bylem z dziewczyna na wkacjach... 1 dzien nie wychodizlismy z pokoju ;]
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
chyba nie będę wyróżniała się, jeśli powiem, że ok. 6, bo dokładnie nie jestem w stanie określić. Miałam wtedy ok. 20 lat i był to dla mnie lekki szok, że można aż tyle razy :P
4 razy na obozie, jeden w trójkąciku. Byłam strasznie wykończona. Taki seks na łonie natury jest ciekawy ;) Szczególnie kilka razy na dzień. Dla jednych to zwykłe puszczalstwo, ale niestety. Seks to taki dar, który trzeba wykorzystać. Do póki za seks mi nie płacą ;) Nie puszczam się i nie jestem dziwką. Mnie to podnieca i mogłabym tak codziennie, tyle że czas na to nie pozwala, a powoli trzeba myśleć o dziecku, bo lata gonią.
Raz mi się zdarzyło, w młodości jeszcze, 5 razy, i w tym 2 razy z dwoma kobietami, bliskimi mi ;] jedna to koleżanka, druga kuzynka. Była wtedy taka biba, zabawa na maxa. Tego nie zapomnę sobie ;) Nie raz to wspominam co to się nie działo. Ok 22 lata miałem wtedy chyba.
Andżela_Night, kobiety o wiek się nie pyta ale często wspominasz o dziecku ;)
Zawsze marzyłem o trójkącie- niestety to już "raczej" zostanie tylko moim marzeniem (bo moja partnerka nawet o tym nie chce słyszeć)
Mój rekord dnia to 8... potem już gdy próbowałem go POBIĆ to tylko 7...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum