FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Przecież prostytutka to zawód, w dodatku najbardziej popularny i najstarszy (podobno). Ja nie toleruję seksu za pieniądze, ale to już każdego indywidualny wybór. Nie możemy się wtrącać. Niedawno czytałam, że aby poprawić bezpieczeństwo "tirówek" na drogach - będą nosić kamizelki odblaskowe hehe. Sami widzicie jak każdy dba o nie ;D
Moim zdaniem to zjawisko jest tak powszechne że wiekszość z nas jest do tego po prostu przyzwyczajona. Ciekawa jestem jedynie jak jest z przyjenoscią podczas seksu za pieniądze. Czy taka kobieta w ogóle coś odczuwa?
yyy... kasa wiesz raczej nie skory jestem na ten temat do żartów to tak jak by rybak miał isc do sklepu na ryby ... lub np mi nie sprawiało by nigdy przyjemności kochanie się z kimś kto robi to sztucznie i jak sport ... A propos ABC bielizny (niezidentyfikowany obiekcie kobiecy...) Jak by społecznosc była przyzwyczajona to jakoś dziwne wiesz co jest??
ŻE BURDELE ZNIKAJĄ !!!! hmmm
WKOŃCU POLICJA COŚ ROBI ahh GREAT!!!
kazdy zyje wedlug wlasnego zycia swoich moralow. ale nie kazda prostytutka czy tancerka w nocym klubie robi to bo chce. wiele z nich to np. samotne matki ktore aby ich dziecko mialo nowe buty i jedzenie sprzedaja swoje cialo. inne jeszcze to dziewczyny ktore w mlodym wiku uciekly z domu. sa jeszcze ofiary prostytucji ktore sa do tego zmuszane, inne to narkomanki. nie mozna patrzec na nie wszystkie z pod jednego konta bo kazda z tych osob ma wlasna historie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum