FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
...a najładniej Cipeczka pachnie rano przed pierwszym sikaniem
albo jak jest podniecona
możecie się śmiać, ale lubię sobie potem jak zrobię kobiecie dobrze palcami wąchać sobie te palce
.... nic nie pachnie ładniej od kobiecej muszelki
_________________ .....kto z was jest bez grzechu....
niech nadrobi stracony czas
Że niby goła cipka popsikana dezodorantem ? Ja nie potrafię całowac szyi kiedy jest popsikana, po prostu ten smak mnie odrzuca, a co dopiero miałbym całować taka cipke.
Ktoś u góry napisał - zapach umytej muszelki jest o wiele lepszy niz jakies śmierdzące dezodoranty
odpada zupełnie hehe xd
po 1 panowie niezwykle kobiety spotykaliscie bo ja raczej rewelacyjnych zapachow nie wyczulem może przez to ze palę czasem:P to nie czuje no ale jakoś tam wrażenia na mnie to nie robi ale jak to sie mówi rzecz gustu
a ja zmieniam temat cos wam sie kiepsko kreci to forum chyba co ? trzeba cos z tym zrobic widze3 tu tematy coanjmniej sprzed paru miesiecy ;/ co jest z wami nie lubicie sie bawic?
Autorce chodziło chyba o doznania, które wywołuje strumień pod ciśnieniem - w sumie nie wiem, bo nie próbowałam ;) Ale bardzo miłe wrażenia daje masaż takim balsamem z Secret Place, mandarynkowy jest bardzo orzeźwiający. I stymulujący Chyba mogę polecić zamiast dezodorantu ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum