FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Próbowałem i wrażenia sa mocno średnie,w zasadzie to efekt wody zagłusza prawdziwe doznania,zamiast je potęgować.Fajne doświadczenie,ale nic specjalnego.
Nie próbowałam i nie spróbuję, jakoś mam obawy i mnie to odpycha. Znam takich co próbowali na plaży, potem nie miłe wspomnienia jak się piasek dostał ;) Ból, wysypka i z przygody były problemy. Ja w wodzie wolę się nie kochać, nie wiadomo co w niej może być tzn. jakieś zarazki itd. A na to jestem uczulona jak nie wiem co, stawiam na higienę podczas stosunku na pierwszym miejscu.
Nie próbowałam i nie spróbuję, jakoś mam obawy i mnie to odpycha. Znam takich co próbowali na plaży, potem nie miłe wspomnienia jak się piasek dostał ;) Ból, wysypka i z przygody były problemy. Ja w wodzie wolę się nie kochać, nie wiadomo co w niej może być tzn. jakieś zarazki itd. A na to jestem uczulona jak nie wiem co, stawiam na higienę podczas stosunku na pierwszym miejscu.
Taka prawda, na plaży z Twoim partnerem najpierw kocha się piasek, później Ty.
Ja próbowałem, na Mazurach :D Biwak, laski, kumple, wymarzone wakacje i klapa. Piasek się dostał do moich oczu i po zabawie, wizyta u lekarza i płukanie oczu, tego nigdy nie zapomnę. A zresztą do takiej wody czuję obrzydzenie typu basen czy jezioro, za dużo syfu w tym.
Pamiętaj, że w wodzie jest znacznie trudniej niż w łóżku zadbać o zabezpieczenie przed ciążą czy infekcjami przenoszonymi drogą płciową. Dlatego:
Przypomnij kochankowi, by założył zabezpieczenie, zanim jeszcze zanurzycie się w wodzie. W innym razie woda może dostać się do środka kondoma, co zwiększa ryzyko, że ześlizgnie się on z penisa podczas stosunku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum