FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Ja też czasami mam ochotę na starszych panów, właśnie w takim wieku.
Człowiek ma różne fetysze - większe lub mniejsze, ale nie należy mylić tego z jednorazową chcicą
Heh, odkopię temat bo ostatnio obejrzałam kawałeczek takiego filmiku. Dla mnie to obrzydzenie ;) Nie żebym coś do kogoś miała, ale jak widzę babcię co ma 70 lat i młodzik co ma 25 ją bzyka, to śmiać mi się chce i żal mi ich. Fakt, każdy ma potrzeby, no ale dla mnie to jakoś nie jest estetyczne ani nie wiem sama, dziwne (?)
Podobno kobiety bywają zazdrosne albo co najmniej niezadowolone gdy widzą w miarę atrakcyjnego powiedzmy rówieśnika, który prowadzi się ze staarszą mamuśką
Może jest to jakaś metoda na zwiększenie swoich notowań wśród atrakcyjnych kobiet
[ Dodano: 2011-01-12, 19:08 ]
Szapołowska w wieku około 40tki była pamiętam całkiem całkiem
Ja mam chętkę na starsze panie ale taki maks to chyba z 40 lat. Oczywiście jest to kwestia zadbania i atrakcyjności ale nie pogardziłbym takim doświadczeniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum