FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Nie wiem skąd to przeświadczenie , że damska bielizna tak bardzo wpływa na mężczyzn ,wkurzają mnie te wszystkie koronki , falbanki, kobieta najpiękniej wygląda kiedy jest naga i pachnąca .Co do urozmaicenia , to może czekolada ,ale taka do smarowania ciała , później cudownie się ją zjada.
...wkurzają mnie te wszystkie koronki , falbanki, kobieta najpiękniej wygląda kiedy jest naga...
Oj uwierz mi że nie jeden facet się z Tobą nie zgodzi.
Są takie ubrania, rajstopy itd. że aż strach pomyśleć.
A "wyobraźnia" niejednokrotnie może zrobić tak że podniecimy się bardziej na ubranej kobiecie niż na rozebranej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum