FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Wysłany: 2011-12-31, 08:19 restauracje warszawa - gdzie jest najdrożej
witam was wszystkich serdecznie. mam do was prośbę, napiszcietutaj gdzie waszym zdaniem w warszawie jest najdrożej? a dokladniej w jakich restauracjach? bardzo mnie ciekawią wasze opinie więc proszę o odpowiedzi, z góry dzieki i pozdrawiam!
na pewno w centrum jest bardzo drogo, tak mi się przynajmniej wydaje po kilkunastu wizytach w tamtejszych restauracjacj. poza tym wszedzie tam gdzie mozna spotkac aktorow, celebrytów, polityków itp. to tam równiez jest bardzo drogo moim zdaniem. ja jeszcze niestety nigdzie żadnego nie spotkałam ;P
a mnie się wydaje, ze najdroższą restauracją w warszawie jest bistro de paris. byłam tam raz i faktycznie jest tam naprawdę przepięknie i potrawy są bardzo smaczne, ale ceny to jakas masakra, jak dla mnie strasznie wygórowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum