FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Czy lubicie fisting? co o nim sądzicie, chcielibyście spróbować tej formy dodatku do seksu...?
CO TO JEST:
Fisting (ang. fist – pięść) – rodzaj aktywności seksualnej polegający na penetracji pochwy lub odbytu (fisting analny) za pomocą całej ręki. Płytki fisting oznacza wsunięcie dłoni po nadgarstek, głęboki – prawie do łokcia. Fisting bywa obecny w relacjach zarówno hetero- jak i homoseksualnych, ponadto płytki – również jako forma masturbacji
Raczej jestem tradycjonalistką i chyba jednak ... A wręcz zdecydowanie powiem, że nie kręci mnie to, nawet mi się to nie podoba. Mogłabym spróbować na spontanie, ale w planach tego nie mam ;)
no popieram ja nie przepadam zbyt za taki rozepchanymi bo wtedy dość często , żeby zaspokoić taką partnerkę trzeba mieć naprawdę gigantycznego penisa i grubego dlatego wolę coś pod dziewicze trochę ciasne mmm he he no ale koricło mnie kiedyś spróbować choć jednak nie jest to konieczne ale kto wie co mi się trafi:)
mi sie to nie podoba... bal bym sie ze zrobie partnerce krzywde...
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
Ja lubię fisting i często go stosujemy podczas zabaw, można dostać mega orgazmu jak się wie co robi. Miałam 17 lat i na pierwszym spotkaniu już fisting mi chłopak zrobił, był ciekawy, ale baaaardzo ostrożny i delikatny, mi się to spodobało i tak do dziś zostało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum