FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
oczywiście znów prawie sami faceci to normalne nie? czy nie?
co do dziwactw, to ponieważ często bywam w bibliotece, to chciałbym dopaść jakąś jędrną bibliotekarkę na drabinie, podnieść zdecydowanie sukienką i ściągnąć majtki i mimo sprzeciwó possać brzoskwinię! i ją tam wyrąbać, aż usłyszę słodkie: ach, och, jej, głębiej!
Czytam, czytam wszystkie tematy, aż dotarłem do tego wątku. A w nim same cukiereczki. Kazirodztwo przeróżnej maści, a to perfidna zoofilia, a to grupowe bzykanko, bzykanko z nieznajomymi jak dwa dzikie bezdomne kundle. W innym wątku jakiś miłośnik Hitlera. Ja pier..lę. A myślałem, że ja jestem perwersyjny, bezpruderyjny i zamotany. Halo, jest tu ktoś z całkowicie zdrową psychiką?
Każdy ma swój fetysz i perwersje i często nie są one kwestią chorej psychiki a kwestią środowiska w którym się dorastało. Dział jest o fantazjach, forum jest o szeroko pojętej erotyce, ciężko ganić ludzi za ich niemoralność
_________________ Nieuznający świętości ani hierarchii, miły ale dalej sukinsyn.
Fakt, oboje macie rację. Mogłem po prostu ominąć tamte tematy. Ale tak już mam - bezpruderyjność, a z drugiej strony wyobrażenie związku idealnego. Bez zwariowanych zachowań. Miłość, wierność, zaufanie, zero konfliktów, zero zdrad. Sama poezja.
Dawno temu znajoma mi powiedziała, że ciężko mi będzie znaleźć drugą połowę. Gdy spytałem dlaczego, odparła - bo jesteś niepoprawnym romantykiem. Skubana miała rację. Mądra i atrakcyjna z niej kobietka. Z jedną wadą - jest mężatką.
Wysłany: 2010-12-26, 14:44
no to i ja mam pare malych fantazji:
1.mozna powiedziec ze standardowo trojkacik z 2 dziewczynami(:
2.nastepnie mam slabosc do dziewczyn w okularach
3.chcilabym np dostac na prezent mala paczuszke w ktorej bylby pilocik do zdalnie sterowanego wibratorka ktory bylby juz w cipce mojej kobiety, i zebym mogk przy jego pomocy piescic ja w jakims publicznym miejscu i obserwowac jak sie broni przed wybuchnieciem.
4.trojkacik w jeziorze, na zaglowce
5.chcilbym zeby dziewczyna zrobila mi loda w czasie snu
6. chcialbym byc zgwalcony
7. seksik analny na spiocha
8. chcilabymmiec tak dlugi jezyk zeby gleboko nim wypiescic cipke
9. seks z azjatka!!! od tej mysli nie moge sie opedzic
10. czasami jak biore prysznic, marzy mi sie zeby weszla sliczna nieznajoma z zabaweczkami
11. chcialbym pobawic sie z blizniaczkami w "dzakuzi"
to maly poczatek mojej listy
niestety nie moge zalezc chetnych dziewczyn ktore chcialby sie zabawic i z ktorymi moglbym zrealizowac czesc z moich fantazji
_________________ "Nie boj sie smierci, boj sie niespełnionego życia"
Moja młoda atrakcyjna ale trochę nieśmiała żona w domu ja poza nim jednak w zasięgu telefonu i z możliwością dokładnego podglądu co się w domu dzieje(bardzo dużo kamer-totalny monitoring). Przed wyjściem z domu mówię żonce ze mam pilny wyjazd i wrócę za 3 godziny. Po około godzinie dzwonie do domu i mówię że bardzo bym chciał żeby przed moim powrotem zdjęła stanik i założyła bluzeczkę. Ona oczywiście wykonuje moje polecenie niebawem. Po upływie około pół godziny dzwonię jeszcze raz i informuję ją że coś mi jeszcze wypadło i jednocześnie uprzedzam spokojnym głosem że międzyczasie pojawi się mój dobry znajomy i zgłosi się po książki. Żona oczywiście pyta jakie tytuły ma wyszukać w mojej olbrzymim księgozbiorze. Uspokajam, że tytuły poda jej mój "przyjaciel". Pyta czy go zna odpowiadam że nie ale że on jest sympatyczny i spokojny i że ma sparzyć mu kawę. Po kilku minutach gdy żona jest trochę zaskoczona i zmieszana sytuacją dzwoni dzwonek do drzwi i pojawia się mój znajomy który jest czterdziestokilkuletnim wysokim dobrze zbudowanym murzynem. Żona oczywiście jest totalnie zaskoczona , również tym że mówi świetnie po naszemu no i że czarny . Żona powoli traci rezon ale nie chce dać poznać a może nie jest jeszcze tego świadoma. Mój przyjaciel sprawia naprawdę dobre wrażenie, prawi jej delikatne komplementy Jest miły i spokojny, pewny siebie. Podaje tytuły książek które ma żonka znaleźć i jednocześnie udaje się do pokoju gdzie zostaje przez nią zaproszony. Żona jest zmieszana gdy nie bardzo umie znaleźć podane książki i świadoma że przygląda się jej nieznany jej mężczyzna. W końcu znajduje i wraca do mojego przyjaciela z wypiekami na twarzy. On jakby nic wstaje i dziękuje za kawę. Dopiero w tym momencie żona zauważa że mój przyjaciel ma spodnie dresowe no i miedzy nogami olbrzymią wypukłość. Żona momentalnie uświadamia sobie że podnieciła swojego grzecznego gościa. Gdy murzyn kieruje się ku wyjściu cały czas grzecznie dziękując, żona zatrzymuje go. Oczyma wyobraźni widzi zawartość spodni gościa ale pamięta że żoną jest moją. Jednak zasiane ziarenko szybko kiełkuje. Czuje, że sutki jej twardnieją no i gość przyjaciel uśmiecha się słodko, ale jest taki grzeczny i miły.
już myślałem, że tylko ja jestem inny A może my dalsza krewność jaka?
Myśle troche o stworzeniu wątku pt "Zboczone filmiki" albo bezpieczniej "Śmieszne filmiki".
Hmmm może ktoś by to pociągnął dalej.
Nieraz mam ochotę na 69 z moją kuzynką, czy zrobienie loda młodszemu bratu,
Dość często marzy mi się pissing lub zabawa z psem (raz nawet spróbowałam zrobić mu loda) ...
Wiem, że to dziwne i niesmaczne ale czasami mam ochotę na takie rzeczy.
Czy to normalne?
Jakie wy macie dziwactwa?
69 z kuzynka moze nie..ale z kuzynem,bratem,bratem chlopaka,przyszlym tesciem - TAK!!!!!!!!!!!!!!!
wiem,dziwne....ale mam takie marzenie zeby mnie zerżnąłprzyszły teść z Dawidem razem:D
niestety to tylko marzenia...
Otóż my teraz dyskutujemy tu nad tym wszystkim, a świat tymczasem przewraca się na głowę – http://sites.google.com/site/753nwes wymieniać się żonami nie jest już grzechem! Naprawdę do końca świata niedaleko.
Nie bylo mnie troche tutaj a teraz jak wrocilem to malo kto co pisze za to kazdy poleca jakas strone albo jakis artykol. Chyba kazdy jest za leniwy by samemu cos napisac :(
Różne, najróżniejsze, ale chyba coś pod sado maso, wiązanie itp jest najfajniejsze ;) albo seks publiczny :P ostatnio znalazłem odważnego że się umówiliśmy na takie coś an moim portalu www.sexycity.pl/polecam/68 . Spróbujcie szczęścia i wy odważni :P
_________________ Pragniesz doświadczyć czegoś nowego ? Poznać piękne kobiety, interesujących mężczyzn ? Sprawić, aby Twoje życie obrało inny kierunek ? Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/68
ragniesz doświadczyć czegoś nowego ? Poznać piękne kobiety, interesujących mężczyzn ? Sprawić, aby Twoje życie obrało inny azymut ? Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/80
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum