FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Bardzo rzadko miewam takie pomysły bardziej moi koledzy miewają gejowskie pomysły choć lubią po prostu zrobić dużo szumu wokół siebie, jak mi takie pomysły przychodzą do głowy to staram je o nich nie myśleć czyli zająć się czymś innym. Po prostu jesteś niewyżyta seksualnie i próbujesz znaleźć ujście. Oby twój partner, lub partnerka była taka. 69 jak dla mnie nie jest złe jak to robią kobieta z mężczyzną, lub lesbijki no wiesz po patrzeć, a może trójkącik 2k i ja , lecz trzymam się z dala co do 69 gejów choć nic nie mam do gejów ale chodzi o sam niesmak.
69 samo w sobie jest moją zajawką...oczywiście z partnerką...uwielbiam robić minetke... Jeśli chodzi o moje fantazje to różne bywają...ale ostatnio prześladuje mnie jedna...i to dość mocno a mianowicie kochać się na imprezie i to tak oficjalnie...przy wszystkich...tak żeby każdy potem do nas dołączał...coś w stylu swinngers....
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
To chyba ci chodzi Kolego o taką zbiorową Orgię są takie zamknięte imprezy, ciężko się do nich dostać, z tego co wiem każdy tam jest przebadany i zdrowy i za zamkniętymi drzwiami dzieją się dopiero fantazję
kto wie może jak to forum się bardziej rozwinie będzie więcej zarejestrowanych to może znajdą się chętni którzy takie coś zorganizują przez to forum...
ja chciałbym robić zdjęcia, bawiącym się laseczkom, a potem samemu włączyć się do akcji,
ucieszyłbym się również jakby moja żonka przyprowadziła do łóżka jakąśkoleżankę
_________________ .....kto z was jest bez grzechu....
niech nadrobi stracony czas
ja raz się odważyłam i pozwoliłam mojemu psu zrobić sobie minetkę, jednak więcej tego nie próbowałam, bo stwierdziłam, że nie mogę się skupić na przyjemności wiedząc, że to jednak pies :D
A ja tam mam chyba standartową fantazję: chce dwie dzikie kocice w łóżku:
No ale oprócz tego znajdzie się jeszcze coś bardziej teges ale o tym może nie teraz i nie na głos
rzadko kiedy kobieta ma ochotę na sex z drugą kobietą i jednym facetem...no ciekawe Życzę spełnienia fantazji...i zazdroszczę temu szczęśliwcowi...hehe...
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
a ładnie tak podrywac młodsze o wiele mając żonę:P? hehehe a propos moim zdaniem wiele kobiet liczy ze wiecie facetowi lodzik a tamta minetka wiele kobiet z którymi gadałem mówiły , że od tego stanu rzeczy by zaczeły i jest to jedna z lepszych rzeczy co ich pociąga w trio:)
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-03-24, 12:00
Może to dziwne ale ja nie mam żadnych fantazji co do wypowiedzi Flaginska to chyba musiała być mocno spragniona żeby dawać psu heh szczerze to jeśli już miałabym wybierać to wolałabym żeby mi jakiś obcy facet robił minete niż pies choc też miałabym opory
jak to się mawia każdy ma swoje zasady i nie kazdy zgadza się z kimś , no ale też uwazam ze z tym psem to przesadzone (ps. może masz ciekawsze zajecia , i nie myslisz wiesz zalezy od nastroju i od nastawienia i od checi bo zeby fantrazjowac sobie to trzeba miec motywacje dobrą znam osobe co bawiac sie i robiac cos innego np ogladajac telewizje potrafila dojsc dla mnie to raczej nie mozliwe no ale ludzie bywają przeróżni:)
ja nie bede jakas oryginalna ale moim marzeniem byl sex w plenerze ( juz zaliczony ) heh a teraz czasem nachodzą mnie mysli o spróbowaniu z kobietą ale podobno w takim wieku kazdy ma takie:p
_________________ wszystko co dobre jest nielegalne...
Ja nie bede oryginalny 2 kobiety to moja fantazja :D
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum