FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Ja natomiast pozostaje za opinią i podobnie myślę względem Moniśki , że facet raczej dziwnie to wygląda kobiet jest ok bo rozpala to partnera i ma inny ton głosu natomiast he he partner no nie wyobrażam sobie, żeby ahhhh uhhh jak kobieta he he a stękanie to takie też dziwne ze strony mężczyzny
Sam osobiście nie jęczę, ale lubię jak kobieta to robi- bardzo mnie to podnieca Oczywiście byleby wszystko z umiarem i nie za głośno, szczególnie w środku nocy- szkoda sąsiadów
Jęki w czasie seksu bardzo podniecają
A tak na marginesie to nie chciałbyście czasem usłyszeć w nocy (czy za dnia) jak wasza ponentna sąsiadka (wersja dla kobiet "sąsiad") jęczy w czasie seksu?
jęczenie...to zależy jak w danym momencie nasz seks wygląda:P
czasami ona jęczy,krzyczy czasami nie:Pco do jeczenia faceta-malo podniecajace i raczej smieszne:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum