FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
co sądzicie o takiej wersji seksu, miewacie takie fantazje lub prubowaliście tego...?
od osób które znam czasem słyszałem , że dla nich to jest odzwierciedlenie nagrywania filmiku ale bezpieczniesze bo nikt z partnerów nie ma możliwości rozpowszechnienia tego i rozbudza zmysły taki seks przed lustrem ja osobiście tego nie prubowałem ale jestem ciekaw co wy o nim sądzicie ...?
tak fajna sprawa... wszystko lepiej widac ;p jest efekt 3D ;p
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
sex przed lustrem pobudza wyobraźnię, jednak musi być spełniony najważniejszy warunek... mianowicie partnerzy muszą wyzbyć się całkowicie swoich kompleksów związanych z własną cielesnością inaczej zamiast wspomóc- może ostudzić zapał kochanków
mówię Wam, dobre to jest, szczególnie dla osób, które są wzrokowcami, czyli dla większości facetów, a podniecenie faceta nam się udziela, lubimy patrzeć jak pieści nasze ciało, na jego podniecenie...wrrrrrrrrr :D
podniecające,dla obojga - przynajmniej w naszym przypadku:) obserwowanie partnera,siebie-świetne:)oczywiście jeśli nie wstydzimy sie swoich ciał i patrząc w lustro nie analizujemy wlasnego wyglądu bo wtedy-NICI Z PRZYJEMNOŚCI:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum