FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Ja również szanuję siebie, no i oczywiście mojego partnera, więc zdecydowanie nie, choć mam znajome które robią to w toaletach dyskotek z mężczyznami których właśnie poznali podczas zabawy. Oczywiście wszystko dzieje się po alkoholu, więc nie wiadomo czy to w pełni ich wybór ;]
hmm rozumiem was ja jestem podobnego zdania z tym , że nie mam nic do seksu na pierwszym spotkaniu ale z osobą z którą wcześniej się lightowo spotkałem lub pisałem itd , że wiecie się lepiej poznaliśmy miałem tak 2 razy i wynikł z tego związek więc w porządku moim zdaniem to jest ale takie dyskotekowe i kiblowe dymanie no sorry jak dla mnie to odpada , jak to się mawia są gusty i guściki
a mnie to kreci :D chetnie bym sprubowal tego z jakas nieznajoma laska... tylko gdzie takie znalesc chetne nieznajome hehe ;]
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
No cóż. Niezobowiązujący, przygodny seks to coś co niektórzy ganią, inni z kolei chwalą. Według mnie, jeśli oboje jesteście wolni to ok. Oszukiwanie partnera/partnerki na dłuższą metę kończy się zwykle rozstaniem.
no dokładnie Moniśka to ujęła wolni to inna sprawa a w związku nie pasuje a ten temat raczej był ogólny czyli nieważne jak poznana itd ale czy w jakimś sensie ta osoba jest przez was uznana za nieznajomą i w jakieś tam przypadkowej sytuacji lub ugadanej uprawiacie z taką osobą seks (można to również określić randką w ciemno w wiadomym celu he he
Zależy z jak bardzo nieznajomą. Miałem taką sytuację i po tych dwóch godzinach nie była dla mnie taką nieznajomą, chociaż słowa nie były najważniejsze. Cały czas dotykaliśmy swoich dłoni, utrzymywaliśmy długie spojrzenia, aż w końcu dotyk przeszedł w sferę intymną. Spotykaliśmy się później w podobny sposób jeszcze przez kilka miesięcy.
Wszystko zależy od podejścia, dla jednych seks możliwy jest tylko wtedy gdy w grę wchodzą uczucia, dla innych możliwość odkrywania bliskości drugiej osoby i chęć korzystania z przyjemności w danej chwili.
W życiu i w seksie jest jak z przyprawami, nie dowiesz się które lubisz najbardziej jeśli wszystkich nie spróbujesz ;)
A tak w ogóle to witam
_________________ Nieuznający świętości ani hierarchii, miły ale dalej sukinsyn.
Moje zdanie jest takie, że bym chętnie przeleciał jakąś laskę bez zobowiązań- sam seks... podniecająca świadomość, że nie zna się nawet imienia takiej laski.
Ale tak jak ktoś już tu napisał... gdzie takie znaleźć...?
Nie pamiętała, jak wyglądam, ale pamiętała, że było jej baaaardzo dobrze. Moje imię poznała kilka dni później. Okazała się naprawdę poukładaną i mądrą kobietką! To nie jest dajka, tylko moja przyjaciółka!
_________________ Dzień bez spustu dniem straconym.
wszystko zależy od tego co rozumiemy przez nieznajomą/nieznajomego...?
jeśli mowa o zupełnie przypadkowych partnerach poznanych gdzieś tam to owszem -ryzykowne od razu wskoczyc do łóżka , jednak po jakiejś rozmowie,poznaniu sie w jakis sposób jest to podniecające-oczywiscie za wczesniejsza zgodą partnera...
dlaczego nie? miałem kiedyś taką przygodę znaliśmy się dosłownie 10 minut, dziewczyna była zła na swojego chłopaka i tak to się skończyło ( dodam że nie było to z mojej inicjatywy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum