FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
hej, to prawda że są rożne smaki spermy... zależy to od tego co facet je, jeżeli je dużo ananasów arbuzów itp. to sperma jest słodka... a gdy je dużo kwaśnych i słonych rzeczy to jego sperma jest słona... wiem to z własnego doświadczenia...
uuuu forum dopiero powstało a już mi się podoba , ale do rzeczy nie próbowałem ale co nieco czytałem że najgorszy smak spermy jest po alkoholu to odradzam no może ktoś tak bardzo lubi alkohol i również chciałby spróbować za spermą
Moja partnerka twierdzi że smak spermy mi się poprawił odkąd przeszedłem na dietę (prawie) wegańską. Zapach zresztą też bardzo i nie pocę się tak jak dawniej.
Proste, że inaczej smakował będzie grubas, któremu tylko fast foody w głowie aniżeli wysportowany piłkarz, koszykarz, który dba o to co je i uprawia regularnie sporty.
Który jest lepszy w smaku - To juz Kobietki wiedzą
Ostatnio zmieniony przez Wyspa 2010-01-26, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-02-06, 19:39
To nie jest na tej zasadzie;p
Niektore Kobiety po prostu lubia sperme...sam jej smak nie wazne czy ktos bedzie jadl owoce czy ostre potrawy...Ona po 1 musi to lubic jak nie lubi to sie poswieca;p
Najlepszy efekt daja Ananasy...czuc roznice juz po tygodniu nawet...tylko ze ciezko jest utrzymac Diete ananasowa poniewaz ten owoc nie ma duzo witamin ktore moga zastapic inne ptorawy;p
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-03-25, 12:53
Co do tego smaku to po raz pierwszy właśnie dziś spróbowałam ale dziwny smak muszę przyznać, taki gorzkawy.Myslałam że nigdy nie odważę się połknać spermy a tu proszę udało się heh
Zawsze musi być ten pierwszy raz. Czasami od razu smakuje, innym razem trzeba się przyzwyczajać, czasami wręcz odrzuca - nie tylko kwestia trybu życia mężczyzny, ale także nastawienie psychiczne się liczy.
Jak sobie wmówisz, że jest pycha to pomaga podobno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum