FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Cześć , mam problem . Gdy całuje się z dziewczyną staje mi , lecz gdy ona reka dotyka moje penisa on sie spuszcza i staje sie maly wtedy trudno cos zrobic . Wstyd mi , bo juz pare razy tak bylo i dlatego nie doszlo do pelnego stosunku , co mam zrobic aby sie nie spuszczal tak szybko ??
Z czasem będzie lepiej, możesz też potrenować. Wal konia aż dojdziesz prawie do końca, przestań, odczekaj chwile i wal dalej znowu dopóki nie dojdziesz prawie do końca, i tak w kółko, ponoć takie ćwiczenie pomaga
Ale porady dostałeś... Zrelaksuj się. Widocznie spinasz się i psychicznie blokujesz, żeby wszystko było ok. Napisz do tego blogera http://oswieconykochanek.pl/blog/ to powinien pomóc. Ma facet naprawdę spore pojęcie o seksie. Ze swojej strony powiem Tobie, że powinieneś przestać o tym myśleć. Takie rzeczy się zdarzają. Stres bardzo niekorzystnie wpływa na potencję. Włącz relaksującą muzykę, niech Twoja partnerka zawiąże Tobie oczy i pozwól jej robić co chce. A Ty się relaksuj
Ile masz lat? Co do zabiegów chirurgicznych - powiększenie penisa to tak naprawdę wyciągnięcie pewnego fragmentu penisa poza ciało (niepotrzebnie tam tkwi). Daje to gdzieś 2-3 cm.
na mój gust to powinieneś potrenować, i nie chodzi mi o "walenie konia" a o trening z jakimś masturbatorem, który przypomina kobiecą pochwę. Mój chłopak dłuższy czas używał masturbator TENGA egg na początku potem deep troath wszystko to można dostać w sklepach internetowych lub na allegro, jednak wiem, że najtaniej swego czasu było na [ciach!]//Gicu , nawet taniej niż na allegro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum