FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
no w tym rzecz , że nie każda kobieta ma chęci na to w tym okresie bo wiadomo każda to inaczej przechodzi i nie każdy lubi w krwi taki trochę niesmak jak dla mnie bllee:D więc jak dla mnie to odpada:)
Dla mnie jako faceta seks w czasie okresu nie jest za bardzo przyjemny. No chyba że już jestem tak napalony że nie zwracam na to uwagi.
Na szczęście zawsze zostaje jeszcze anal no i oral
Ale jak dziewczyna ma tampona i "świeża" to można nawet ją wylizać (i nic wtedy nie przeszkadza)
Ja mam bardzo podobne zdanie. Seks podczas okresu niestety nie jest przyjemny,w dodatku jest to także bardzo intymna sytuacja kazdej kobiety. Wtedy radzę mieć te dni tylko dla siebie,możemy przecież powstrzymać się od seksu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum