FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!

Seks forum erotyczne Strona Główna    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Album    Czat    Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dzialaja pompki powiekszajace

Pompki powiększające - Działają?
Autor Wiadomość
kiciulawaw 
Dziewica / Prawiczek

Wysłany: 2010-06-09, 12:22   Pompki powiększające - Działają?

Witam serdecznie! Mój partner nie może pochawlić się zbyt dużym przyrodzeniem :-/ nie przeszkadza mi to w ogóle natomiast jemu bardzo :oops: Natkneliśmy się zatem na "powiększacz penisa" Bathmate - pompka powiększająca.

Na filmikach widzieliśmy, że ta pompka faktycznie przedłuża penisa i to znacznie. Na stronie producenta jest info odnośnie trwałości rezultatów:

* 85 na 100 użytkowników zyskuje 2 – centymetrowy wzrost w przeciągu tygodni.
* 95 na 100 użytkowników zyskuje więcej, niż 1 centymetr w przeciągu miesiąca.
* Wielu użytkowników stosujących urządzenie przez długi czas zyskuje do 7 centymetrów i więcej.
* 85 na 100 użytkowników zyskuje silniejsze orgazmy.
* Bathmate to jedyna pompa, która zwiększa zarówno długość, jak i grubość penisa.
* Powiększenie jest stałe.

Stosowaliście podobne produkty powiększające? Jak myślicie, to jest realne? Pozdrawiam! :evil:

Moniśka 
Administrator

Wysłany: 2010-06-09, 21:33   

Moim skromnym zdaniem działają, co poparte jest przez liczne badania.

Pompki są jak na razie jednym z najbardziej skutecznych sposobów na powiększanie penisa, oraz na przeciwdziałanie zaburzeniom erekcji. Są rekomendowane przez większość lekarzy seksuologów.

Jest tylko jeden warunek - musi to być dobrej jakości produkt nie zwykła pompka erekcyjna z sexshopu.

Po 1 - powinna mieć manometr dla kontroli ciśnienia
Po 2 - musi być niezwykle szczelna
Po 3 - nie wystarczy pompka ze zwykłą "gruszką", bo nie osiągniecie odpowiedniego ciśnienia. Kupcie z pompką elektryczną, lub jakąś lepszą ręczną.

^ KLIKNIJ, JEŚLI CI SIĘ PODAM
;)

wygibas 
Dziewica / Prawiczek

Wysłany: 2010-10-22, 14:17   

wow, szczerze powiem, że nie spodziewałem się, że jakiekolwiek sposoby są tu skuteczne ;) myślałem, że wszystkie akcesoria tego typu to bujda... nie żebym potrzebował, ale dobrze wiedzieć :evil:

DragonbQuest88 
Demon seksu
Moderator

Wysłany: 2011-01-24, 18:19   

ludzie czytajcie uważnie poddziały zawarłem an forum temat o naturalnym powiększaniu penisa metoda zsuwania pierścieni starożytna metoda stosowana przez arabów i skuteczna sam korzystam i rezultat? 5 cm w 1,5 miesiąca szersze pytania proszę kierowac na PW

Miloscfrancuska 
Świntuszek
Minetkodawca

Wysłany: 2011-12-28, 03:40   

Również myślę nad takowym przyrządem. Marzy mi się 19cm. :oops: HMM może galerię zrobię sprzed i po. :)

Odpowiedz do tematu