FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
podryw laski hmm zależy czy chodzi o cel seksualny czy inny
jeśli o seksualny to : gra słów, gesty, pewnosc siebie, odpowiednio dobrane słowa nie ma znaczenie miejsce (ty decydujesz gdzie , a można wszędzie) ważne by stworzyc odpowiedni klimat , że kobieta poczuje się w twojej osobie bezpieczna nawet na tą jedną noc i kobiety raczej które szukają księcia na jedną noc to same sugerują to gestami , sposobem zachowania kwestia wyczucia tego i wykorzystania na swój sposób , ja np gadam dużo z kobietami o tym a to nie prawda , że nie lubią bo uwielbiają gadac o tym jeśli odpowiednio do tego podejdzie:)
i każda kobieta jest inna i leci na coś innego:) Więc podstawowa zasada zanim zrobisz pomyśl 2 razy a osiągniesz sukces mi na 12 prób kiedys udało się 9 tą metodą więc?
CHYBA ZE KTOS CHCE WYSTAWIC PALE I POWIEDZIEC KTORA CHETNA TO SORRY JA MILKNE HAHAHAHA zastanawiac mnie bedzie jedynie reakcja takich kobiet w tym momencie;pxD
1. Cel: Po co chcesz poderwać kobietę? Dla seksu, jesteś samotny i kobieta którą chcesz poderwać jest Twoim "Ideałem", dla zabawy:/,...
2. Jeśli tylko chcesz się z Nią kochać w tę noc to tutaj jest wielkie pole manewru. Pierwsze wrażenie jest najważniejsze: Komplement, Pewność siebie, entuzjazm, uśmiech i rozmowa. Jeśli już rozmawiasz to słuchaj i spraw żeby to ona mówiła. Używaj słów przepełnionych emocjami, wtedy jest Twoja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum